Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Got banned for 5 days after I killed a 3-man team of hackers. They played it badly that's why I got to kill them, and won the game with my squad. Lol. I'm fine with the ban, at least I get to kill those hackers. PS: They use high jump and gravemode, don't know what cheat they're using though..

Üye
7 HİZMET YILI
en son merory ui indirdigimde memori hack sitesine giremiyordum google crome oto kapatıyordu bi sıkıntı olurmu sımdı format attım

Üye
8 HİZMET YILI
Got banned for 5 days after I killed a 3-man team of hackers. They played it badly that's why I got to kill them, and won the game with my squad. Lol. I'm fine with the ban, at least I get to kill those hackers. PS: They use high jump and gravemode, do not know what they're using ..

This is the reason why we cheat the game ourselves; to outplay these kind of people who play bad and rely solely on cheats alone. Good job man!

Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle herşey için teşekkürler. Uzun süredir oyundan zevk almamızı sağladınız güzel vakitler geçirdik sayenizde. Ellerinize sağlık çok teşekkürler..
Son güncellemeden sonra onay vb işlemler bittikten sonra oyuna giriş yaptığımda oyun açılmıyor. Küçük bir pencerede siyah olarak açılıp hemen kapanıyor. Windows 10 kullanıyorum. 64 bit. 1803 sürüm. Yardımcı olabilirseniz sevinirim .

Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle herşey için teşekkürler. Uzun süredir oyundan zevk almamızı sağladınız güzel vakitler geçirdik sayenizde. Ellerinize sağlık çok teşekkürler..
Son güncellemeden sonra onay vb işlemler bittikten sonra oyuna giriş yaptığımda oyun açılmıyor. Küçük bir pencerede siyah olarak açılıp hemen kapanıyor. Windows 10 kullanıyorum. 64 bit. 1803 sürüm. Yardımcı olabilirseniz sevinirim .

Oyun güncellemesi varmış. Hilesiz oyuna girip güncellemeleri aldım daha sonra hile ile girebildim . :D

Üye
7 HİZMET YILI
bakit nababand ang account ko dipa naman ako naka kill nang player assk lang paki Explain

bkit na baband na ang account sa ros ngayun ask lang

Üye
7 HİZMET YILI
hile arkadaşımda çalışıyo amabende çalışmıyo daha önce 1 kere çalıştı bidaha çalışmadı reklam onaylandıktan sonra bekliyo kalıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...