- Moderatör
- #11,461
aka panic.rs
Kurucu
şimdi denedim öyle bi problem yok vallahi. oyunun güncelmi ?oyundan atıyor hocam giriş ekranında
şimdi denedim öyle bi problem yok vallahi. oyunun güncelmi ?oyundan atıyor hocam giriş ekranında
tamamdır patch gelmiş teşekkürlerşimdi denedim öyle bi problem yok vallahi. oyunun güncelmi ?
üstad oyuna girecem lakin hala ban yeme korkusu var, inşallah sıkıntı olmaz. saygılar..şimdi denedim öyle bi problem yok vallahi. oyunun güncelmi ?
yeni hesap açıp deneyin birkaç gün ben riske girdim ban yersem tekrar açacağm sonuna kadar devamüstad oyuna girecem lakin hala ban yeme korkusu var, inşallah sıkıntı olmaz. saygılar..
aimbot çalışıyormu sizde bende algılamıyor ?şimdi denedim öyle bi problem yok vallahi. oyunun güncelmi ?
hi sir why the aimbot isn't working..?şimdi denedim öyle bi problem yok vallahi. oyunun güncelmi ?
thank you so so so so so much i love you tell Xmaze i hope her life will be okay just trust in GOD
Close the menu with INSERT key its will work..hi sir why the aimbot isn't working..?:-(
Insert tuşuyla menüyü kapatın ondan sonra çalışır.aimbot çalışmıyor hocam
im stock on ( login succesfully, waiting for approve)Insert tuşuyla menüyü kapatın ondan sonra çalışır.
INSERT Key is on your keyboard.huh.. leftspace..? i don't see any INSERT key in the menu..?