Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
this system is now easy to report and easy to banned... please fix this developer.. i appropriate your work,,,

Üye
7 HİZMET YILI
why the program ...... fetching data and waiting for the game take looooooooooooooooooonger please help... reply

Üye
7 HİZMET YILI
the program is automatic verify...

it take too long to wait for the program run in my ros... and but in my gaming ros always lagging not responding

Üye
7 HİZMET YILI
Im always stuck at waiting for log in even though my account has already signed in :( can anyone help me?

Üye
8 HİZMET YILI
neden hile değişti eskisi daha güzeldi bir çok şeyi barındırıyordu birde insert yapsamda aim çalışmıyor malesef

Üye
8 HİZMET YILI
"[+] InjectionCore : Inj Error Status {Ordinal Not Found}\r\nThe ordinal %ld could not be located in the dynamic link library %hs.\r\n"

anyone know how to fix?

Üye
7 HİZMET YILI
im having trouble verifying the cheat now. memoryui doesnt detect opera browser so im stuck at waiting for website. i dont have this problem before. anyone know how?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
0dan hesap açıp 8 levele kastım toplam 7 saatte ve ban yedim. Abartılı oynadım. Sizde sebep hile mi report mu?

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
0dan hesap açıp 8 levele kastım toplam 7 saatte ve ban yedim. Abartılı oynadım. Sizde sebep hile mi report mu?
bence hilede bir sorun var ben geçen 5 gün ban yedim bişey demedim ondan sonra ban açıldıktan sonra tekrar girdim oyuna 3 saat oynadım tekrar ban yedim ve hiçbir şekilde birşey belli etmemiştim bunun sebebi oto ban atmasıdır diye düşünüorum.

Üye
7 HİZMET YILI
bende onay başarılı bu sayfayı kapatmayın bekleyin lütfen bu sayfa kapandğında herşey tamamlanmış olacak

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bende onay başarılı bu sayfayı kapatmayın bekleyin lütfen bu sayfa kapandğında herşey tamamlanmış olacak
5 dakika kadar sayfa açık kalsın eğer onay yazısı gitmez ise kapatıp açın onaylanmış oluyor

Göze batarak oynamayın ben her girdiğim maçta 15-20 kill ile bitiriyorum yarısı bot oluyor..Ayrıca sizi izleyen varsa eğer hile kullandığını belli etme video çekip reportlanıyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...