Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorRules Of Survival XMRos Reborn [Aimbot + Esp +... ]
[QUOTE = "waseem111, post: 842922, member: 968979"] After injecting the hack menu is not showing in ros game screen please give me the solution [/ QUOTE]
I have the same problem also here, after injecting sucessfully the menu still not showing up. I already download the
Hile Videodaki Gibi Değil! Ben Bakıyomda Diğer Hileler Çok İyiler Ama Aimbot Açtığımda Scope falan Aldığımda Vurdum Kendine Kendine 180 derece arkaya gidiyor... birde şöyle bişi var ki REMOVED TEMPOARY bu peki şu Adana Hacki Detected Yazıyo Onu Nasıl Aça BİLİRİM LÜTFEN CEVAP YAZIN
Hack Sadece ESP ve Aimbot ama şunlar yazıyor
Skeleton Esp : Oyuncuların iskeletlerini çizer.
Box Esp (2D, 3D, ANGULAR) : Oyuncuların etrafına kutu çizer.
Crosshair : Ekranın ortasına nişangah çizer. (Removed Temporary)
Name Esp : Oyuncuların ve botların adları gözükür.
Item Esp : Item ve silahların üstünde isimleri yazar, böylece nerede olduklarını ve hangi item olduğunu görebilirsiniz. (Removed Temporary)
Vehicle Esp : Araba, motor gibi araçların üstünde "Vehicle" yazar, böylece nerede olduklarını görebilirsiniz. (Removed Temporary)
Drop Esp : Oyuncuların ölüsü (Loot) ve uçaklardan düşen kutularının üstünde "Supply Drop" yazar, böylece nerede olduklarını görebilirsiniz. (Removed Temporary)
Distance Esp : Oyuncu, araçlar, itemler ve dropların size olan uzaklığını görebilirsiniz.
Health Esp : Oyuncuların canlarını görebilirsiniz. (Removed Temporary)
Name Esp : Oyuncuların nicklerini görebilirsiniz.
Max. Esp Distance : Maksimum esp lerin çizim mesafesini belirler. (Removed Temporary)
AIMBOT
Aimbot : Aim tuşuna bastığınızda görüşünüzde olan bir düşmanın kafasına kilitlenir.
Aimbot Fov : Aimbot'un kilitleniceği alanı genişletir.
Aimbot Smooth : Aimbot'un kayma hızıdır, eğer fare hızınız yüksekse arttırmanız gerekir.
Aimbot Distance : Aimbot'un kitleneceği maximum uzaklığı belirler.
Aimbot Key : Aimbot'un çalışması için kullanmak istediğiniz tuşu seçebilirsiniz.
MISC
- Unlimited ammo :Sınırsız mermi (Removed permanent)
Fast Parachute : Paraşütle hızlı inersiniz. (Removed temporary (because of ban risk))
Move Speed : Yürüme / koşma hızınız artar. (Removed Temporarymanent)
Jump Multipler : Daha yükseğe zıplarsınız. (Removed Temporary)
No Fall Damage : Düşme hasarı kalkar. (Removed Temporary)
NoClip : Evlerin içinden arabalardan vs. heryerin içinden geçebilirsiniz. (Removed Temporary)
No Grass : Çimleri kaldırır, çimlerde saklanan çakalların alayına HS! (Removed Temporary)
No Sea: Denizleri kaldırır, denizin içinde saklanabilirsiniz! (Removed Temporary)
No Fog : Sisli Havayı Kaldırır! (Removed permanent)
Auto Climb : Oyundaki Nesnelere Tırmanabilirsiniz! (Removed permanent)
Grave Mode : Yer altına girebilirsiniz! (Removed Temporary)
Ne Zaman gelcecek veya Adana Hacki De Detected Yazıyo Lütfen , yardım Diğerlerinde Bunlar var ama ben kullanamıyom