Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
O 5-6 mb lik hilenin yazılması bilgi birikim ve tecrübe gerektiriyor maalesef. Yaptığımız işi hafife almaktan vazgeçin. Ayriyetten bela okuma. Hayatta nasıl bir başarı elde ettin bilmiyorum fakat bu takımın başardıklarını ve başaracaklarını senin soyun yapamayacak maalesef. Türkiyedeki yazılım konusunda bilgili sayılı kişilerden oluşan grubun kurduğu forumda yorum yazıyorsun. Sanırsam hayattaki en büyük başarın bu olacak :)
Kral füze atsaydın ya :D bu arada hile efso

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
O 5-6 mb lik hilenin yazılması bilgi birikim ve tecrübe gerektiriyor maalesef. Yaptığımız işi hafife almaktan vazgeçin. Ayriyetten bela okuma. Hayatta nasıl bir başarı elde ettin bilmiyorum fakat bu takımın başardıklarını ve başaracaklarını senin soyun yapamayacak maalesef. Türkiyedeki yazılım konusunda bilgili sayılı kişilerden oluşan grubun kurduğu forumda yorum yazıyorsun. Sanırsam hayattaki en büyük başarın bu olacak :)
altına imzamı atarım üstad +1

Üye
8 HİZMET YILI
i Got 5 days ban while using the new updated hile. only esp and aimbot, while kill no more than 5 people per game...... please look into this

Üye
7 HİZMET YILI
me too just now i got banned for 5 days i use Xmaze Vip Hack and only use the esp and aimbot then i get banned..

Üye
7 HİZMET YILI
Ne zaman oynadığımı ve bellek hackerlarından yeni bir hile yapmayı denediğimde, XMaze bir şey hakkında bir şeye ihtiyacım olabilse bile

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende menü gelmiyo kardeş ya dediğin programıda kurdum directxide güncelledim fakat gelmiyo menü :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...