Üye
black screen here
No.It's not detectable bro.new update is it detectable?
At the first page the link is there bro.where is the link ??
When you are online in forum , contact me in the afternoon.I will help you.[Tue Oct 16 20:24:15 2018] Debug: web version : "3.0.4.4" current version 3.0.4.4
[Tue Oct 16 20:24:16 2018] Debug: default Language: "en"
[Tue Oct 16 20:24:16 2018] Debug: FontLoader Loaded
[Tue Oct 16 20:24:19 2018] Debug: async models initialize
[Tue Oct 16 20:24:21 2018] Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile
[Tue Oct 16 20:24:23 2018] Debug: [+] InjectionCore : Data Fetching..
[Tue Oct 16 20:24:24 2018] Debug: [+] InjectionCore : Data Fetching Success..
[Tue Oct 16 20:24:24 2018] Debug: [+] InjectionCore : Waiting for action..
[Tue Oct 16 20:24:25 2018] Debug: [+] InjectionCore : External Started
bilgisayarında virus varsa ros onları algılıyor hile ile birlikte onlarda aktif oluyor o yuzden perma ban yiyorsun@KetchUpMaze
HWID ban için bir çalışma var mı acaba geçen ay perma yedim yeni hesap açamıyorum artık hileyi her açtığım hesap Permanently ban yiyor lütfen bir çözümünü bul be![]()
@NYMPHET aslında HWID Id Changer programı vasıtasıyla bu sorunu çözebilirsiniz.O program da Hardware ID Changer programı diye geçmektedir.İşe yaraması şudur ki herhangi bir oyundan ban yediyseniz.Bu programı çalıştırıp ID change yapıp sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlattığınız zamanda ise bu sorundan sorunsuzca kurtulmuş olacaksınız.Garantisini veririm.Bende kullandım zamanında herhangi bir sıkıntısını görmedim açıkçası.3njoy
Virüsle alakalı değil zaten Kaspersky Total Security kullanıyorum. Bence ROS için kullandığım hileyi ister istemez belli etmiş olabilirim bunu kabul ediyorum report yedim ve oyun adminleri inceleyip AimBot kullandığımı saptadı ve Permanently olarak banladı hesabımı. Ama HWID ban yediğim için başka hesap açıp hileyi çalıştırdığım zaman yine perma yiyorum. Bunun bir çözümünü bulamadım malesef![]()
@NYMPHET aslında HWID Id Changer programı vasıtasıyla bu sorunu çözebilirsiniz.O program da Hardware ID Changer programı diye geçmektedir.İşe yaraması şudur ki herhangi bir oyundan ban yediyseniz.Bu programı çalıştırıp ID change yapıp sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlattığınız zamanda ise bu sorundan sorunsuzca kurtulmuş olacaksınız.Garantisini veririm.Bende kullandım zamanında herhangi bir sıkıntısını görmedim açıkçası.
Download Link :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Virustotal :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dipnot : bunun konusu ayrıca yönetim kadrosundan izin alınıp açılacaktır bilginize arz ederim.
Masa üstüne gel sağ tıkla oradan kişiselleştir olacak. Ona tıkla ve daha sonra Aero Temaları bölümü var gelen pencerede, oradan her hangi bir Aero teması seç düzelir.Merhaba, Ekran simsiyah oluyor açılmıyor oyun açılıyor ekranı büyültüp küçülttüğüm'de gözüküyor ama yine simsiyah. oyun acık ama.