should we re download the cheat?
Yav siktir git bilgisayarı temizle. Tek sıkıntı sende çıkıyor.Hocam daha uçağa bile binmeden adadayken 3 hesap denedim 3 de 24 saat ban yiyor. Ya hile ban atıyor dicem burada kimse ban yemedim yazmamış son güncellemeden sonra. Ama ben ne yapayım ne edeyim ban yiyorum sürekli. 1 maç bile atmadan yiyorum. Acaba ip ban yemiş olabilir miyim bir alakası var mıdır ? @KetchUpMaze
O zaman ban yiyorum diye yorum yaparken "Hilesiz de " ban yiyorum yazarsan hem kafamızda soru işareti olmamış olur, hemde hileye boş yere bok atmamış olursun. Sorduğun soruların cevabını kendin vermişsin. Hilesiz de ban yiyorsan "hileyle" alakası yoktur değil mi ama ? Git hwid adresini mac adresini , bilgisayar ismini değiştir. Modem resetle, oyunu sil başka dizine yükle öyle dene.@nader11ndeu "Ya hile ban atıyor dicem burada kimse ban yemedim yazmamış son güncellemeden sonra" Öncelikle burada yanlış bir kelime yazmışım pardon. "Yedim yazmamış" dicektim. Düzelttim. Yani hile sorunsuz çalışıyor. Hilenin sorunsuz çalıştığını bende biliyorum. Bu arada hilesiz girsem de 24 saat ban yiyorum. Hile de bir sorun var demiyorum ben. İp ban yemiş olabilir miyim acaba onu merak ediyorum. Çünkü en geç 3 dakika içinde 24 saat ban yiyorum.
AİMBOT IS WORKİNG THERE IS NO ANY PROBLEM!
#### CHANGELOG FOR 2.5 ####
;;Cheat Fully Changed (Source based, Re-Coded from zero for solving ban problem)
;;Aimbot algoritm wroten again (Aimbot Gets best closet enemy inside fov) - (Lock aimbot re-designed. (Doesnt locking to another player until leaving pressing key))