Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hocam son güncellemeden sonra Aimbot kayıyor gibi oluyor. Ateş etmeye başladıktan sonra hafif bir kayma oluyor. Ender bir kayma yani. Daha düne kadar sorun yoktu ama bugün bende de ve arkadaşımda da aynı sorun var.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Hocam son güncellemeden sonra Aimbot kayıyor gibi oluyor. Ateş etmeye başladıktan sonra hafif bir kayma oluyor. Ender bir kayma yani. Daha düne kadar sorun yoktu ama bugün bende de ve arkadaşımda da aynı sorun var.
kardeşim aim mi dürbün acmadan kitle öyle bişe olmuyo eğer dürbünü acıp aim mi acıyosan kayıyo

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
kardeşim aim mi dürbün acmadan kitle öyle bişe olmuyo eğer dürbünü acıp aim mi acıyosan kayıyo
Diyorum ya zaten daha önce böyle bir sorunum yoktu. Slow/Smooth ayarını açmadan oynuyorum bu arada. Ondanda kaynaklı değil yani. Ama bilmiyorum bugün ki güncellemeden sonra dediğim gibi ender bir kayma oluyor. Özellikle yakın mesafede oluyor.

Üye
8 HİZMET YILI
help
[Thu Dec 13 19:20:01 2018] Debug: "[+] InjectionCore : Inj Error Status {Ordinal Not Found}\r\nThe ordinal %ld could not be located in the dynamic link library %hs.\r\n"

Üye
7 HİZMET YILI
emmi sınırsız mermi yada ölümsüzlük gibi şeyler yazılmış yukarıda ama nerden açılıyor o meeenü bizde menü sade ce aim bot ?????

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI

hiçbi fikrim yok aimbot algoritmasında değişikliğe gitmek istemiyorum çok tepki yiyorum şuan kullandığınız aimbot bozuk zaten ama herkes bunu istiyor :S

emmi sınırsız mermi yada ölümsüzlük gibi şeyler yazılmış yukarıda ama nerden açılıyor o meeenü bizde menü sade ce aim bot ?????

gözümde canlanır koskoca mazi, eskide kaldı canım onlar. o treni kaçırdın sen .d

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "KetchUpMaze, post: 894962, member: 9210"] I have no idea why the aimbot is not going to change the algorithm so I'm having a lot of response now that the aimbot you're using is corrupt already but everyone wants it: S

I live in the eyes of my eyes, I stayed in the old, my dear. You missed that train .d [/ QUOTE]

Only sometimes aimbot aiming near target but it is manageable. but most of time (99.9%) working fine.

Üye
8 HİZMET YILI
make a video how to use the new version of cheat , cu i dont understand how to tun on keys and hacks

Üye
8 HİZMET YILI
ye i understand that , but man i tryed the aimbot now and it goes crazy when i scope , what should i do ... and should i turn on aimbot smooth on ?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Şu hızlı kosmayı neden kaldırdınız anlamıs değilim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...