Just Wait the next Update ...please fix the aimboit cannot detect enemy
You can update hack 2.1 or give yourself sourc code, I can hack without being banedCheat updated and safe, happy new years.
//note: some issues on aimbot, in 24 hr aimbot problem will be solved.
--
Hile güncellenmiştir, güvenlidir mutlu yıllar.
//not: aimbot ile ilgili sorundan haberdarım, 24 saat içerisinde düzeltilecektir.
Ellerine sağlık hocam.Cheat updated and safe, happy new years.
//note: some issues on aimbot, in 24 hr aimbot problem will be solved.
--
Hile güncellenmiştir, güvenlidir mutlu yıllar.
//not: aimbot ile ilgili sorundan haberdarım, 24 saat içerisinde düzeltilecektir.
Aim de skıntı var şuan düzeltilicek yakındaBen hileyi kullanıyorum capsloka basıyorum adama odaklanmıyo yere odaklanıyo veya havaya cozumu nasıl acaba yeni guncellemeden sonra?
TamamAim de skıntı var şuan düzeltilicek yakında
Ayni sorun bendede var cozumu varmi ?Ben hileyi kullanıyorum capsloka basıyorum adama odaklanmıyo yere odaklanıyo veya havaya cozumu nasıl acaba yeni guncellemeden sonra?
Arkadaşlar şuan aim de skıntı var zaten düzeltilicek sabırlı olunAyni sorun bendede var cozumu varmi ?
Sil tekrar yükle bende de olmuştu düzeltiMerhabalar, ben loader'i aciyorum fakat log dosyasinda bir hata belirtiliyor.
[Sal Oca 1 13:48:35 2019] Debug: web version : "3.0.4.4" current version 3.0.4.4
[Sal Oca 1 13:48:36 2019] Debug: default Language: "tr"
[Sal Oca 1 13:48:36 2019] Debug: FontLoader Loaded
[Sal Oca 1 13:48:37 2019] Debug: Response Fail : 4 520 aHR0cHM6Ly9tZW1vcnl1aS54eXovbTgvanNvbi5waHA/dmVyc2lvbj0yLjI=
Hileyi SSD'den HDD'ye aktardim ve actim olmadi, USB'den actim olmadi.
Varsayilan Web Browseri degistirdim olmadi.
Prefetch, Recent, Temp ve %temp%'i sildim denedim olmadi.
Bu işlemi yaparken sürekli loader'i yeniden yükledim.
Ne yaparsam yapayım olmadı bi yardimci olun hile 2 gun önce calisiyordu,
Oyunu mu sileyim yoksa UI Loader mi?Arkadaşlar şuan aim de skıntı var zaten düzeltilicek sabırlı olun
Post automatically merged:
Sil tekrar yükle bende de olmuştu düzelti
UI Loader riOyunu mu sileyim yoksa UI Loader mi?
Is cheat safe?
i stop using it because i have read that someone was banned tempoarily for 7 days. i used it awhile ago without using aimbot but im scared if it is detected. i can't stand being banned for how many days.hehe..