Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Normalde aim kitli iken sağa sola fareyi kaydırırdım ve aimbot adamın kafasından hafif dışa çıkıyordu. Şimdi o kadar zorlamama rağmen adamın kafasından 1 santim bile kaymıyor. Ayrıca bazı dürbünler de kayma sorunu vardı oda çözülmüş. Efsane ya :D

Siempre en busca de hacks
Üye
7 HİZMET YILI
Cuenta suspendida por engaño: c : Cryangry:: Ensarcry:: Lazerdog a:

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ros'u çıktığından beri oynuyorum. Artık bizim de biraz hile kullanma vaktimiz geldi sanırım :d

Üye
8 HİZMET YILI
merhaba loaderı indiriyorum fakat bilgisayardan hemen siliniyor defender güvenlik duvarı ve virüs programım kapalı olduğu halde nasıl düzeltebilirim ?

Siempre en busca de hacks
Üye
7 HİZMET YILI
alguien que arregle la seguridad ya me banearon 3 cuentas por cheating en menos de 2 horas

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valla sırf hilesi var diye birde dürbünle adam vuruyor gif de onu gördüm canım çekti indiriyorum şuan kurup oynicam

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Her 4 maçtan birinde mutlaka oyunun ortasında çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Bu sorun hileden mi kaynaklı yoksa benden mi, benden ise bunu nasıl çözebilirim bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Her 4 maçtan birinde mutlaka oyunun ortasında çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Bu sorun hileden mi kaynaklı yoksa benden mi, benden ise bunu nasıl çözebilirim bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Senden kaynaklı dostum ama çözümünü bilmiyorum üzgünüm :/

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Memoryhackersten hileyi açıyorum rosuda açıyorum direk rosu açtığım anda yanıt vermiyor hilesiz açtığımda yanıt veriyor lütfen yardım edin

Üye
8 HİZMET YILI
why other member here still surprise when they got banned? obviously you used cheat,, specially aimbot , im using memory with my 3 gm account with vip, i never ban,
thanks to @KetchUpMaze for still updating this cheat..

and for the other member,,, please dont complain when u got banned!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...