Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Secret,
sorry to tell you this but i just got banned for 3 days without playing the game on my dummy account yet .. i was just trying to load and set up your cheat ..

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
neu khong
Hay nói, là một tài tài của, qua, qua, qua một khác, qua giữ, qua một tài khác

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
her halukarda 3 gün ban yiyorsun. oyuna girdiğin gibi paraşüt ile inerken. hile güvenli değil denemeyin.
boş muhabbet yapma kardeş hile gayette başarılı ve güvenli karalama yapmayın lütfen evet bazı hesaplar banlana bilir.ama banlandı diye bu hileden dolayı olmayabilir belki pcye yüklediğin başka bir program yüzünden banlanmıştır ben dün 5 oyun oynadım 4 win 1 lose ama hesap banlanmadı ve şuan gold 1 sıfır hesap gold1 olana kadar hep bu hileyi kullandım banlanmadı bazı nedenler olabilir banlanır hesap ama sonuç olarak hile ücretsiz ve en önemlisi böyle karalama yapacaklar olanlar için hileyi güncel tutmaya çalışan biri var ve ortada karşılıksız bir emek var sizin gibi karalama yapmanlar lütfen gidin paralı hack kullanın burda gelip ağlamayın sadece biraz emeğe saygı lütfen saygı...

Üye
7 HİZMET YILI
hilede sorun yok yalnız vpn programı kullanıyorum yoksa açtığın bütün hesaplara ban atıyor başka çözümü yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...