Rules Of Survivals Değişik Nick Nasıl Yazılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun içinde şekilli isimler var bunları nasıl yapıyoruz. Karakteri yeni açtığımızda 16 harfli nick yazıyoruz ama burda nokta falan kabul etmiyor. Oyunda değişik karakterli harfler noktalama işareti kullanarak nasıl nick yazarız bilen biri varsa paylaşabilir mi ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
İnternete Semboller Yazıp İlk Siteye Gir Oradaki Sembollerden Yararlanabilirsin.Daha Sorun Olursa Bana Sorabilirsin?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
İnternete AgarTC nick oluşturucu yaz kardeşim nickini oluştur kopyala yapıştır, Keyfine bak ;)
İşte bukadar basit :brainfree:

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kimsenin Dediği Olmaz Çünkü Oyun Şekilli Nick Korumalı Kopyala Yapıştırla Olmaz Sadece PC De Yapabildiğin Semboller Yani "Semboller Menüsü" Adlı Uygulamada Olan Sembolleri Yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İnternete Semboller Yazıp İlk Siteye Gir Oradaki Sembollerden Yararlanabilirsin.Daha Sorun Olursa Bana Sorabilirsin?

Olmuyor o şekilde oyunda noktayı bile koyamıyorsun. Ölen öldürülenlerin yazıldığı bölümde farklı değişik karakterli isimler var bu adamlar nasıl yapıyor programla mı hack mi acaba ?

İnternete AgarTC nick oluşturucu yaz kardeşim nickini oluştur kopyala yapıştır, Keyfine bak ;)
İşte bukadar basit :brainfree:

denedim olmadı kardeş teşekkürler cevabın için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...