Rules Pıng Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaslar Rules Of Survıvorun Tr Sereverı Olmadıgı Icın Ben Oyuna Gırınce Anıden Bır Pıng Yukselmesı Yasıyorum Csgo Dada Aynı Sekılde Ama Tr serverı olan oyunlarda 0 pıng LOL de mesela yardımcı olrumsuunz bu pıngı naısl hallederım tr serverı olmayan oyunlarda ?

Üye
8 HİZMET YILI
kardeş onu bilmiyorum ama sende rules of survival açılıyormu bakarsan sevinirim hileyle

Üye
10 HİZMET YILI
Altta internetle ilgili herşeyi kapat ve hile birazcık kasdırıyor kullanıyorsan sonrasında düzeliyor.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Arkadaslar Rules Of Survıvorun Tr Sereverı Olmadıgı Icın Ben Oyuna Gırınce Anıden Bır Pıng Yukselmesı Yasıyorum Csgo Dada Aynı Sekılde Ama Tr serverı olan oyunlarda 0 pıng LOL de mesela yardımcı olrumsuunz bu pıngı naısl hallederım tr serverı olmayan oyunlarda ?
Bu senin iss le yani internet servis sağlayıcınla alakalı bir durum kardeşim, yapabileceğin pek bir şey yok.

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
1-Wifi Şifreni Değiş (Bağlanan Başkalarıda Olabilir)
2-Advanced Systemcare Yükle Tarama Yap Temizle
3-Modemi resetle

Düzelmesse Müşteri Hizmetlerini Ara İnternetim Yavas De

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
dostum arıyorsun müşteri hizmetlerini anlatıyorsun durumu senin inernet hızını yükseltiyorlar. Ücreti yükseliyorum tabi.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1-Wifi Şifreni Değiş (Bağlanan Başkalarıda Olabilir)
2-Advanced Systemcare Yükle Tarama Yap Temizle
3-Modemi resetle

Düzelmesse Müşteri Hizmetlerini Ara İnternetim Yavas De
boş boş şeyler önerdiğinin farkında değilsin heralde iss ile adv ve şifrenin ne alalkası var lan

Üye
8 HİZMET YILI
TR Serveri Olmasıyla Alakası Olduğunu Düşünmüyorum.Kendi İnternetinden Dolayı Olabilir.Ve İnternet Hızını Yükseltme Gibi Bir Program Olamayacağı İçin Müşteri Hizmetleriyle Konuş.İnternet Hızını Arttırsınlar.Benim İnternet Hızı 72,0 Mb Ve 0 ping.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu senin iss le yani internet servis sağlayıcınla alakalı bir durum kardeşim, yapabileceğin pek bir şey yok.
daha 1 aya kadar hıc bırsey yoktu sabahtan aksama kadar RULES OF SURVIVOR oynuyordum ama gram pıng yok bırden ne olduysa boyle oldu boyle tr serverı olamyan oyunlarda pıngım yukselmeye basladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...