biliyorsun bu işiöyle bi program yok tamamen şans işi bazılarının altında mıknatıs bile oluyor ama genelde benim taktiğim 2-3 oyun bekliyorum 2 yada 3 tane kücük geldiyse arka arkaya hemen direk büyüye kasayı vuruyorum tertemiz kazanıyorum)
masalarda bişeyler dönüyor bende onu farkettim top delikten çıkıp yanındakine geliyor falanKardeşim adamlar kendi sistemlerini kurmuş neyin nasıl olmasını kendileri karar veriyor. Adamların sistemelrini çözecek program yapabileccek varsa yazsınbizeede söylesin adamları batıralım
![]()
Sistem bu bütün heryerde böyle kendi sistemleri sayelerinde dünya kadar para kazanıyorlar böyle bir şy yapabilseydim yapardım.Sana yüzde 40 şans veerıyor sen o yüzdelik ile para kazanmaya çalışıyorsun.Adamlarda yüzde 60lık sistemle hiç bir zaman zarara uğramıyormasalarda bişeyler dönüyor bende onu farkettim top delikten çıkıp yanındakine geliyor falan![]()
neydi bi laf vardı kasa her zaman kazanırSistem bu bütün heryerde böyle kendi sistemleri sayelerinde dünya kadar para kazanıyorlar böyle bir şy yapabilseydim yapardım.Sana yüzde 40 şans veerıyor sen o yüzdelik ile para kazanmaya çalışıyorsun.Adamlarda yüzde 60lık sistemle hiç bir zaman zarara uğramıyor
siteyi buraya atamıyorum atsam göstericem programları elimde program var ama analizi kötüBende zamanında çok aradım da sonuç bulamadım
tabii :dbiliyorsun bu işi![]()