rus mevlanaları ağır kalıyor sbyte karşı buna göre yazılım yapsanız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Şimdi arkadaşlar selamlar ben 1 aydır sbyte kullanıyorum gayet legit ve şirin hile legit oynuyorum arkadaşımla beraber karşıdaki rus amerikan vb. bir hile açıyor el alamıyoruz bile buna özel bir hile yapsalar legit var bide mevlana olsun şimdi bana derseniz ya kanka zaten mevlana var tabiki var ama legit olduğu için duvar arkası direk vurma gibi şeyler kısıtlı oluyor bu durum beni sıktı ve bu durumdan şikayetçi olan bazı insanlar var bir yönetici veya yönetim beni duyuyorsa bir çalışma yaparmısınız bu mevlanayla ilgili :) teşekkürler zaman ayırıp okuduğunuz için

Csgo GIF by memecandy

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Vac koruması olmayan swlerde hvh oynayacaksan başka hilelere yönel bu hile legit için Rage için uğraşacaklarını sanmam milletin 1. önceliği ban yememek

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Knk Karsıya Mevlana Gelirse Belli Etme Mac Gitsin Karsılık verme owerwatch düşebilirsin reporttan

Üye
5 HİZMET YILI
Kimse full win almıyo kaybetmek oyunun doğasında var mevlanaya karşı bişey yapabilirsen ban yersin bence legit oynamaya devam et

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka mevlanaya karşılık verme zaten gerek yok boş yere ban yemeye :D

Üye
5 HİZMET YILI
Vac koruması olmayan swlerde hvh oynayacaksan başka hilelere yönel bu hile legit için Rage için uğraşacaklarını sanmam milletin 1. önceliği ban yememek
kanka haklısında kanser oluyor insan bir saatten sonra ya şerefi olmayan insanlar çok sakat hile kullanıyorlar üstelik banda yemiyorlar
yoldaşa vac az bakıyor çünkü mevlana açınca ban yemiyorum ama basitte açınca owerwatch izliyor ve banlıyor.

Kimse full win almıyo kaybetmek oyunun doğasında var mevlanaya karşı bişey yapabilirsen ban yersin bence legit oynamaya devam et
kanka sinir ediyor işte adam nasıl sıkıyor görsen ya bide utanmadan ez mez yazıyor kanser

kanka mevlanaya karşılık verme zaten gerek yok boş yere ban yemeye :D
bendeki mevlana camiden onlarınkı kabeden gelmiş sanki xd :D:D

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Çok ucuza onaylı hesap satın alabilirsin hem de mevlanalardan kurtulursun belirli sitelerde satılıyor.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Geri dönüşünüz için teşekkürler. Hile dediğiniz gibi yapılır mı yapılmaz mı bilemiyorum eğer bir gelişme olursa kategorisinden paylaşılır. Topic locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...