Rus tarafından steam hesabımın çalınması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
indir.jpg
ekte gördüğün gibi hiçbir şekilde ben girmedim zaten birkaç gündür kullanmıyordum steam'ı e postama nasıl ulaştıklarından bi haberim iki adımlı güvenlik açıktı fakat aşmışlar, e postamı kontrol etmiyordum 1 haftadır, içinde toplam değeri sanırsam 100tl lik oyuunlar anca vardır üzülmüyorum tek kaybım vefat eden arkadaşımla oyunlardaki konuşmalarımızın ekran alıntıları veya videoları, maddi hiçbir şeye üzülmüyorum, hesabı geri almamın bir yolu var mıdır e postayı değişmiş telefon doğrulamamı kaldırmış, veya bilişim suçlarına şikayet etsem bir sonuç alır mıyım, eğer alamazsam illegal yollarla başvuracağım.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yardım etmek için buhar desteğine başvurmaya çalış, eğer değilse ne yapacağımı bilmiyorum

Üye
5 HİZMET YILI
kankam eğer 18 üstüysen başvurursun ama covid 19 salgını yüzünden biraz geç cevap alırsın iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
THT ye yaz cevap verebilirler.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
steame yazıp yardım istesen mail atıp falan?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "claylbe, post: 2757597, membro: 2085935"]
Ekli dosyayı görüntüle 47768
Como você pode ver no apêndice, não entrei de forma alguma, não o utilizava há alguns dias, sabia como eles chegaram ao meu e-mail. Capturas de tela ou vídeos de nossas conversas, não estou chateado com nada material, existe uma maneira de recuperar a conta, removi minha verificação por telefone verificada por email ou receberei um resultado se reclamar de crimes de TI, se não o fizer, me inscreverei ilegalmente.
[/ CITAÇÕES]
suporte resolve so tenha em maos os gift cards / numero de cartao de creditos usados na sua conta

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
desteğe başvur eger güvenlik sorusu varsa alırsın hesabı rus sitesinde crackli hesapları satıyolar ucuzdan

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ekte gördüğün gibi hiçbir şekilde ben girmedim zaten birkaç gündür kullanmıyordum steam'ı e postama nasıl ulaştıklarından bi haberim iki adımlı güvenlik açıktı fakat aşmışlar, e postamı kontrol etmiyordum 1 haftadır, içinde toplam değeri sanırsam 100tl lik oyuunlar anca vardır üzülmüyorum tek kaybım vefat eden arkadaşımla oyunlardaki konuşmalarımızın ekran alıntıları veya videoları, maddi hiçbir şeye üzülmüyorum, hesabı geri almamın bir yolu var mıdır e postayı değişmiş telefon doğrulamamı kaldırmış, veya bilişim suçlarına şikayet etsem bir sonuç alır mıyım, eğer alamazsam illegal yollarla başvuracağım.
Geçmiş olsun da bir steam hesabı çalmak bu kadar basit mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yasal yolla falan alabileceğini hiç zannetmiyorum dostum ama bir steam desteğe falan başvur yardım iste kendin alabilme yöntemlerin varsa onları dene olmazsa sıkıntı.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
abi bu hesab çalıolar gunah yh amilletin emepğine çökmek kul hakkı çok büyük gunah katılanlar +1

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Aynı şey benimde twitch hesabımda başıma geldi, benimkiler hintliydi :) Bu adamlar combo list taratarak buluyorlar, sık kullandığın şifreleri kullanam ve bilgi o steam hesabında kullandığın şifre artık deşifre oldu o şifreyi kullandığın diğer hesaplarının şifrelerini değiştirmelisin

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "claylbe, post: 2757597, membro: 2085935"]
Como você pode ver no apêndice, não entrei de forma alguma, não o utilizava há alguns dias, sabia como eles chegaram ao meu e-mail. Capturas de tela ou vídeos de nossas conversas, não estou chateado com nada material, existe uma maneira de recuperar a conta, removi minha verificação por telefone verificada por email ou receberei um resultado se reclamar de crimes de TI, se não o fizer, me inscreverei ilegalmente.
[/ CITAÇÕES]
suporte resolve so tenha em maos os gift cards / numero de cartao de creditos usados na sua conta
Concluí minhas transações com pagamento móvel
Post automatically merged:

desteğe başvur eger güvenlik sorusu varsa alırsın hesabı rus sitesinde crackli hesapları satıyolar ucuzdan
destek sadece kredi kartı vs sordu fakat kredi kartı ile hiç ödeme yaptım hep mobil ödeme seçeneğinden devam ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...