buhar destek derken?yardım etmek için buhar desteğine başvurmaya çalış, eğer değilse ne yapacağımı bilmiyorum
deneyeceğim yarın fakat adli yol gerektirmeden çözüm varsa halletmeyi istiyorumkankam eğer 18 üstüysen başvurursun ama covid 19 salgını yüzünden biraz geç cevap alırsın iyi forumlar
yazıcam teşekkürlerTHT ye yaz cevap verebilirler.
herşeyi deneyeceğim kitledim hesabı adama oto olark ddos atıyorum süreklisteame yazıp yardım istesen mail atıp falan?
Geçmiş olsun da bir steam hesabı çalmak bu kadar basit mi ?Ekli dosyayı görüntüle 47768
ekte gördüğün gibi hiçbir şekilde ben girmedim zaten birkaç gündür kullanmıyordum steam'ı e postama nasıl ulaştıklarından bi haberim iki adımlı güvenlik açıktı fakat aşmışlar, e postamı kontrol etmiyordum 1 haftadır, içinde toplam değeri sanırsam 100tl lik oyuunlar anca vardır üzülmüyorum tek kaybım vefat eden arkadaşımla oyunlardaki konuşmalarımızın ekran alıntıları veya videoları, maddi hiçbir şeye üzülmüyorum, hesabı geri almamın bir yolu var mıdır e postayı değişmiş telefon doğrulamamı kaldırmış, veya bilişim suçlarına şikayet etsem bir sonuç alır mıyım, eğer alamazsam illegal yollarla başvuracağım.
Concluí minhas transações com pagamento móvel[QUOTE = "claylbe, post: 2757597, membro: 2085935"]
Ekli dosyayı görüntüle 47768
Como você pode ver no apêndice, não entrei de forma alguma, não o utilizava há alguns dias, sabia como eles chegaram ao meu e-mail. Capturas de tela ou vídeos de nossas conversas, não estou chateado com nada material, existe uma maneira de recuperar a conta, removi minha verificação por telefone verificada por email ou receberei um resultado se reclamar de crimes de TI, se não o fizer, me inscreverei ilegalmente.
[/ CITAÇÕES]
suporte resolve so tenha em maos os gift cards / numero de cartao de creditos usados na sua conta
destek sadece kredi kartı vs sordu fakat kredi kartı ile hiç ödeme yaptım hep mobil ödeme seçeneğinden devam ettimdesteğe başvur eger güvenlik sorusu varsa alırsın hesabı rus sitesinde crackli hesapları satıyolar ucuzdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?