Satıyorum ✅ RUST %100 SAFE NO BAN GÖRÜŞ ESP AİMBOT ✅

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Discord: terek44_

YAYINCI MODU AKTİF EKRAN KARTI WİNDOWS G GÖZÜKMEZ​

BİLGİLENDİRME!!!
SON 1 YILDA HİÇ KİMSEYE BAN YEDİRMEMİŞ DURUMDADIR.

İTEMLERİ GÖRÜNCE OYUN İÇİ TUZAKLAR BULUNMAKTA YAKALANMAZSANIZ BAN YEMEZSİNİZ ÖRN: İTEM GÖMÜLERİNİ SAKIN AÇMAYIN TOPRAK ALTINDA OLAN İTEMLER YETERLİ OLUR.

1717667803607.png

PRICES
1 GÜN 320 TL
1 HAFTA 1350 TL
1 AY 2600 TL

1 DAY 10 DOLLAR
1 WEEK 40 DOLLAR
1 MONTH 80 DOLLAR

danger.svg
Kurulum talimatlarını eksiksiz bir şekilde yapın.

angry.svg
Kullanıcıların %90 aldıkları hataların sebebi kurulum işlemlerini sırası ile yapmamasından kaynaklanıyor.

!
Rust hileleri, genellikle güvenlik açıklarını kullanarak oyun içinde avantaj sağlayan yazılımlardır. Bu hileler, oyunun adil bir şekilde oynanmasını engeller ve diğer oyuncuların eşit şartlarda yarışmasını engeller. Bu nedenle, Rust geliştiricileri, hilelerin kullanımını önlemek için sıkı bir mücadele yürütmektedir. Rust oyunu, vanguard adlı bir anti-hile sistemine sahiptir. Bu sistem, hile kullanımını tespit ederek, oyuncuların hesaplarını yasaklamaktadır.

Ancak, bazı hileler, vanguard sistemini atlatmak için özel olarak tasarlanmıştır. Bu hileler, anticheat sistemine yakalanmadan uzun süre kullanılabilirler. Bu durum, oyuncuların hesaplarının güvenilirliğini düşürür ve hesaplarının yasaklanma riskini artırır.

Rusthilesi bu noktada anticheat korumasını özel bir kod bloğu yerine, aşağıdaki maddeleri uygulayarak sağlar.

• Hesap güvenliğinizi düşmemesi için oyuna veri yazmaz.
  • Sistemdeki her kişinin dosyası benzersiz imzaya sahip ve kişiye özeldir.
  • Hile dosyası oyuna inject işlemi yapmaz, sadece oyun verilerini çağırır.
  • Düzenli aralıklara benzersiz imzalı dosyalar yeniden üretilir.
ÖDEME
PAPARA,HAVALE,KREDİKARTI

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum Bir Güvence nerde yada bir siteniz varmı yada hileyi tanıtma vidoesu fln varmı

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
no ban nası oluyo kanka açıklar mısın. ban atmayan hile mi var. offline oyun oynamıyoruz sonuçta burda

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
no ban nası oluyo kanka açıklar mısın. ban atmayan hile mi var. offline oyun oynamıyoruz sonuçta burda
sattığım hile çok korunaklı ve sağlam olduğu için ban atmıyor rust çok oynayan bir insan değilim ama son 3 aydır hileyle oynuyorum ve ban yemedim

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sattığım hile çok korunaklı ve sağlam olduğu için ban atmıyor rust çok oynayan bir insan değilim ama son 3 aydır hileyle oynuyorum ve ban yemedim
imkanı yok hocam. dünyada daha ban atmayan hile görmedim. offline bir oyun oynamıyoruz çünkü uzun süre dayanır eyvallah ama ban atmama gibi bir şey imkansız. her hile bir gün ban atıcaktır

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
imkanı yok hocam. dünyada daha ban atmayan hile görmedim. offline bir oyun oynamıyoruz çünkü uzun süre dayanır eyvallah ama ban atmama gibi bir şey imkansız. her hile bir gün ban atıcaktır
ben o ban durumunu şuana kadar hiç bir kullanıcımda yaşamadım yaşamamaya devam ediceğimizi düşüüyorum hocam zaten ilanda bunları yaparsanız ban yersiniz amayapmazsanız yemiceğinizi belirttim

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben o ban durumunu şuana kadar hiç bir kullanıcımda yaşamadım yaşamamaya devam ediceğimizi düşüüyorum hocam zaten ilanda bunları yaparsanız ban yersiniz amayapmazsanız yemiceğinizi belirttim
anladım dostum. oynanış videosu var mı elinde. bir de fiyatlar tuzlu geldi

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
kral satıyormusun halla bide dc salarmısın satıyorsan