çok sağol ne yazıkki 8gb ramim var ve ssde yerim yoktu bende hddye kurmayı düşünüyordumÖncelikle Rust kesinlikle oynanmaya değer bir oyun fakat fiyatı konusunda her bütçeye hitap etmeyebilir. Maddi olarak buna ayırabileceğiniz para size dokunmuyorsa almanızı öneririm. Oyun içinde Solo/Duo/Trio ve daha fazla takım oyuncularının olduğu sunucular var bu yüzden tek başınıza zorlanabilirsiniz tabii ki ama en azından Solo ve Duo bir sunucuda oynarsanız rakipleriniz de ya tek kişi ya da iki kişi olur. Ayrıca modlu ve modsuz sunucular da var. Önerim modlu sunuculardan uzak durmanız çünkü VIP kitleri satıyorlar ve fazlasıyla eşitsizlik oluşturuyor. Türk sunucuları başlı başına zaten kanser.
Oyunda çoğu oyuncuda (ben de dahil) sekmeme macrosu kullanıyor ve büyük bir çoğunluğu genelde ban yemiyor. Bu yüzden bu tarz bir macroya sizinde ihtiyacınız olabilir. Ayriyeten aiminizi alıştırmak için uzun saatler gerekebilir.
Oyunun sistem gereksinimlerini iyi okuyun minimum 10 GB ram öneriyor fakat bence 16 GB ram daha ideal. Raminiz 8 GB veya aşağısı ise oyun sizin için çileli geçecektir. İkinci önemli konu ise SSD. Eğer SSD'niz yoksa sunuculara girerken 30-45 dakika beklemeniz gerekebiliyor.
100tl alam sana bro istersen 40tl indirim benden olsun sen bilirsin tabi oyun güzel değermerhaba arkadaşlar rust almayı düşünüyorum zamanında 15 tl iken 140tl vermek biraz can sıkıyo olabilir ama canım oturup bi oyunda saatlerce kasılmak istiyor sanırım o tarz bir oyun ve ilgimi çekiyo sizce 140tlye değermi sıkılıp bırakırmıyım özellikle tek başıma oynarsam kasılması zor olcak biliyorum ama yinede sararmı?
olurumu öyle şey hocam ben aldım çoktan teşekkür ederim100tl alam sana bro istersen 40tl indirim benden olsun sen bilirsin tabi oyun güzel değer
satın almaya değecek tek oyun diyebilirimMerhaba arkadaşlar Rust almayı düşünüyorum zamanında 15 TL iken 140TL vermek biraz can sıkıyor olabilir ama canım oturup bir oyunda saatlerce kasılmak istiyor sanırım o tarz bir oyun ve ilgimi çekiyor sizce 140TL'ye değer mi sıkılıp bırakır mıyım özellikle tek başıma oynarsam kasılması zor olacak biliyorum ama yine de sarar mı?
Oynarken falan beğenirsen haberdar eder misin?olurumu öyle şey hocam ben aldım çoktan teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?