Rust almaya değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bence değmez. Ne kadar oynayabilirsin ki birde. Çok hayranı olmak lazım o parayı vermek için.

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Rust almayı düşünüyorum zamanında 15 TL iken 140TL vermek biraz can sıkıyor olabilir ama canım oturup bir oyunda saatlerce kasılmak istiyor sanırım o tarz bir oyun ve ilgimi çekiyor sizce 140TL'ye değer mi sıkılıp bırakır mıyım özellikle tek başıma oynarsam kasılması zor olacak biliyorum ama yine de sarar mı?
eğer gerçekten o kadar zaman ayırıp kasılmayı göze aldıysanız neden olmasın. tabii ki başlarda sıkılırsın fakat ilerlediğinde otomatik bir yerlerden arkadaş ediniyorsun ister istemez.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ben şahsen beğenmedim daha iyi battle oyunları var onlara bak istersen

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bence değer bende almıştım çok sarıyor bide oynicak bir arkadaş bulursan oyun tadından yenmez ev raidlemek felan acayip sarıyor bi düşün

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yayıncılar oynarken gördüm ama senin oyun tarzına bağlı bence
Post automatically merged:

Oynarken falan beğenirsen haberdar eder misin?
oynadım 1-2 saat ramim 8 oldugu icin istediğim fpsyı alamayıp iade ettim oyun kotu değildi hoşuma gitmisti fakat tek basıma biraz sıkılmıstım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ya güzel oyun ama her bütçeye hitap etmeyebilir

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sonuna kadar değer birde güzel bir ekibin varsa al yanına çayını kahveni bak keyfine

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
indirim de alınır bence onun dışın da tek oynasan bile sarar bir de arkdaşlarınla girdiğini düşünürsek saatlerce oynayabilirsin.Ben zamanın da oynamıştım fakat oynadığın insanlara göre de değişir güzel oyun arkadaşları bul.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Yok ya gir Metin2 oyna bence Rust a para verme Metin2 oyna para kazan

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eğer rust alırsan mesaj at beraber girelim bence değer ama su aralar biraz sıkıldı sonralara doğru sıkıyor

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
indirime girdi almaya deger

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oyuna vaktini komple verebiliceksen değer aslında ve aim tutumu diğer oyunlarla alakasız bi crackli falan önden denemeni tavsiye ederim

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam oyunlardan zıyade grup onemlı . en cop oyunda bıle kalıtelı vakıt gecırebılecegınız grubunuz varsa gerısı hıkaye. oyundan once kac kısıyle nasıl oynıyacagın daha onemlı

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kankam başlayan arkadaşlarım grup halinde çok oynuyordu yani değer ama o fiyatı fazla

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam değmez mi be hem eğlence, hem aksiyon, hem hayatta kalma hepsinin bir arada olduğu mükemmel bir adventure oyun.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba ben 1000 saati olan rust oyuncusuyum rusta yeni başlandığında ilk olarak yay oku öğrenmen gerekiyor çok zor değil belirli mantıkları var fakat silah aşamasında geldiğinde 20 yaşıma kadar oynadığım bütün oyunlardan zor sprayi var ta ki çözene kadar şöyle bir şey var tr sunucularının hemen hemen hepsi makro bunu dikkate alarak tr serverlerine girmeni tercih ederim

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Rust almayı düşünüyorum zamanında 15 TL iken 140TL vermek biraz can sıkıyor olabilir ama canım oturup bir oyunda saatlerce kasılmak istiyor sanırım o tarz bir oyun ve ilgimi çekiyor sizce 140TL'ye değer mi sıkılıp bırakır mıyım özellikle tek başıma oynarsam kasılması zor olacak biliyorum ama yine de sarar mı?
arkadaşlarla 15+saat oynuyorduk alabilirsin ama optimizasyon sorunu var +dan alırsan tr serverine girme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...