Çözüldü Rust EAC anti cheat silinmiyor ve açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
EAC anti cheatini ne silebiliyorum ne EXE'sini açabiliyorum. CMD kapanıp açılıyor. Rust'u açınca ise Rust yüklenirken beyaz ekran veriyor ve Steam'ı kapatıyor. Daha önce bu sorunla karşılaşan veya bilgisi olan biri yazabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Neden easy anti cheati silmek istiyorsunuz ya da açmak istiyorsunuz ? Oyun bütünlüğünü doğrulayın otomatik olarak zaten siz rustı açtığınızda eac devreye girecek.
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam bir kaç gün önce rustta timeout hatası yiyordum hiçbir çözüm bulamayınca sil yükle yapmayı denedim düzeldi sizde bir deneyin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hocam bir kaç gün önce rustta timeout hatası yiyordum hiçbir çözüm bulamayınca sil yükle yapmayı denedim düzeldi sizde bir deneyin
Sil yükle yaptım oyun dasyalarını doğruladım gerekli her şeyi yaptım tek çare format gibi görünüyor biraz araştırma gerçekleştirdim ama yok format çözüm ama nereye kadar böyle olacak ssd ne kadar dayanır bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Neden easy anti cheati silmek istiyorsunuz ya da açmak istiyorsunuz ? Oyun bütünlüğünü doğrulayın otomatik olarak zaten siz rustı açtığınızda eac devreye girecek.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...