21 Ocak 2021 #1 Reddent R Seçkin Üye Katılım 9 Kas 2016 Mesajlar 477 Çözümler 5 Tepki puanı 27 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Rustta EAC banım var. Bu ban normal olarak hesap banı mı yoksa hwid ban mı ? Yeni hesap satın alsam tekrardan otomatik olarak ban yeme gibi bir durumum olur mu ? Aydınlatırsanız sevnirim.
Rustta EAC banım var. Bu ban normal olarak hesap banı mı yoksa hwid ban mı ? Yeni hesap satın alsam tekrardan otomatik olarak ban yeme gibi bir durumum olur mu ? Aydınlatırsanız sevnirim.
21 Ocak 2021 #2 In my heart Nørâ Who you gonna call Emektar Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 4,613 Çözümler 710 Tepki puanı 1,837 Ödüller 13 5 HİZMET YILI EAC Ban hesabına atılan bir ban. Yeni hesabında sıkıntı olacağını düşünmüyorum CS:GO gibi düşün. Detaylı incelemek istersen link bırakıyorum okursun. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap #Locked
EAC Ban hesabına atılan bir ban. Yeni hesabında sıkıntı olacağını düşünmüyorum CS:GO gibi düşün. Detaylı incelemek istersen link bırakıyorum okursun. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap #Locked