Yaklaşık olarak 25 $ dan başlıyorBaya pahalı değilse deneyebilirsin
Ozaman Dword Team ın el atmasını bekleyecezYaklaşık olarak 25 $ dan başlıyor
Oyun fazla oynanmıyor o yüzden el atacaklarını düşünmüyorum ama belki bir arkadaşın kafasına eser belki de biraz oyalanayım derken falan hile yapar ümidiyle konu açtım. Kendim denememe rağmen başaramadımOzaman Dword Team ın el atmasını bekleyecez
Para hilesi falan istemiyoruz zaten online için esp aimbot vs. olursa gayet güzel olur.Böyle bi hile çıkmaz dword ekibi para hilesi vb. Ni sadece offline oyunlarda yapar diğer türlü evrakta sahteciliğe girer rustın online ına hile gelmeyecek
İyi forumlar
Neye dayanarak söylüyorsunuz konu linki varsa görmek isterim.Rust a hiçbirzaman hack yapmayacaklar
Neye dayanarak söylüyorsunuz konu linki varsa görmek isterim.rust da hile gelmiyecektir
Sitedeki çoğu dword teamın hileleri online oyunlar için.Online Oyunlara Hile Yapılmıyor Galiba
Dostum dün gece zaten discordda Left space falan güldü rust diyince raftla falan mı karıştırıyorsun dediDiscorda git sor ve gelmeyeceğini anla
Haklısın ama foruma zaten günlük 100000 kişi giriyor sadece indirip çıkıyorlar böyle kullanıcılara gerek yok benim,senin gibi kullanıcılar lazımDostum dün gece zaten discordda Left space falan güldü rust diyince raftla falan mı karıştırıyorsun dediBen yineden sitede oynayıp da hile isteyen benim gibi kişiler olabilir diye çabalıyorum. Piyasada rust hilesini ücretsiz olarak yapmış bir Türk forumu yok. Hem forum adına iyi user çeker daha fazla ilgi toplar hem de bizim gibi kişilerin gönlü olur
Günlük 1.000.000 kişi hileyi kullanmak için 1 kere de olsa reklama tıklıyor ve memoryhackers.org 'in bu gelirle geliştiğini düşünüyorum.Haklısın ama foruma zaten günlük 100000 kişi giriyor sadece indirip çıkıyorlar böyle kullanıcılara gerek yok benim,senin gibi kullanıcılar lazım
Bence forumda biz bizeyiz toplasan aktif 1000 kişi
700000 üyesi olan bir foruma yakışmaz hem 1m çekilişi olursa genel temizleme olacak
wolftü zulu Onlar Offline oyunmu =?Online Oyunlara Hile Yapılmıyor Galiba
konuyu güzel hortlatttınwolftü zulu Onlar Offline oyunmu =?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?