Rust elden gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Yabancı forumlarda vs araştırmalarım sonucu pek bir ücretsiz hile bulamadım.
Bulduklarım ise paralı hileler ve dolar üzerinden satılıyor ki ne kadar güvenilir oldukları aşikar.
Adamlar rage modda hile kullanırken benim tüm base falan buharlaşıyor.
Dword Team bu oyuna bir el atabilir mi acaba biliyorum çok şahsi bir istek oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ozaman Dword Team ın el atmasını bekleyecez
Oyun fazla oynanmıyor o yüzden el atacaklarını düşünmüyorum ama belki bir arkadaşın kafasına eser belki de biraz oyalanayım derken falan hile yapar ümidiyle konu açtım. Kendim denememe rağmen başaramadım :(

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Böyle bi hile çıkmaz dword ekibi para hilesi vb. Ni sadece offline oyunlarda yapar diğer türlü evrakta sahteciliğe girer rustın online ına hile gelmeyecek
İyi forumlar

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Rust a hiçbirzaman hack yapmayacaklar

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Böyle bi hile çıkmaz dword ekibi para hilesi vb. Ni sadece offline oyunlarda yapar diğer türlü evrakta sahteciliğe girer rustın online ına hile gelmeyecek
İyi forumlar
Para hilesi falan istemiyoruz zaten online için esp aimbot vs. olursa gayet güzel olur.
Rust a hiçbirzaman hack yapmayacaklar
Neye dayanarak söylüyorsunuz konu linki varsa görmek isterim.
rust da hile gelmiyecektir
Neye dayanarak söylüyorsunuz konu linki varsa görmek isterim.
Online Oyunlara Hile Yapılmıyor Galiba
Sitedeki çoğu dword teamın hileleri online oyunlar için.

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Discorda git sor ve gelmeyeceğini anla ;)

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Discorda git sor ve gelmeyeceğini anla ;)
Dostum dün gece zaten discordda Left space falan güldü rust diyince raftla falan mı karıştırıyorsun dedi :) Ben yineden sitede oynayıp da hile isteyen benim gibi kişiler olabilir diye çabalıyorum. Piyasada rust hilesini ücretsiz olarak yapmış bir Türk forumu yok. Hem forum adına iyi user çeker daha fazla ilgi toplar hem de bizim gibi kişilerin gönlü olur :)

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum dün gece zaten discordda Left space falan güldü rust diyince raftla falan mı karıştırıyorsun dedi :) Ben yineden sitede oynayıp da hile isteyen benim gibi kişiler olabilir diye çabalıyorum. Piyasada rust hilesini ücretsiz olarak yapmış bir Türk forumu yok. Hem forum adına iyi user çeker daha fazla ilgi toplar hem de bizim gibi kişilerin gönlü olur :)
Haklısın ama foruma zaten günlük 100000 kişi giriyor sadece indirip çıkıyorlar böyle kullanıcılara gerek yok benim,senin gibi kullanıcılar lazım
Bence forumda biz bizeyiz toplasan aktif 1000 kişi
700000 üyesi olan bir foruma yakışmaz hem 1m çekilişi olursa genel temizleme olacak:)

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Haklısın ama foruma zaten günlük 100000 kişi giriyor sadece indirip çıkıyorlar böyle kullanıcılara gerek yok benim,senin gibi kullanıcılar lazım
Bence forumda biz bizeyiz toplasan aktif 1000 kişi
700000 üyesi olan bir foruma yakışmaz hem 1m çekilişi olursa genel temizleme olacak:)
Günlük 1.000.000 kişi hileyi kullanmak için 1 kere de olsa reklama tıklıyor ve memoryhackers.org 'in bu gelirle geliştiğini düşünüyorum.
1.000.000 Kişiyi neden 5.000 kişi de olsa artırmayalım ki?

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Dostum o değil de bu saygı ve zeka çerçevesinde yapılan tartışmadan o kadar zevk aldım ki neredeyse gülümsüyorum kendi kendime :)

Executioner
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Rusta hile gelmez onu beklemeyin ha ama derseniz ben istiyorum gidin bloody mouse alın bide 4-5 dolar civarında makro satılıyo gidin makroları alın açın başkada bu oyuna hile gelmez boşa beklemeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...