ben az bişi araştırdım ücretlilerdede ban yeme riski varmı ama suan adam akıllı olan bi rust hielsi yok diye biliyorumücretsiz yok diye biliyorum knk olsa bile ban yersin bence
Kimse ban yeme riskin yok diyemez bence elbette ki hepsinde vardırben az bişi araştırdım ücretlilerdede ban yeme riski varmı ama suan adam akıllı olan bi rust hielsi yok diye biliyorum
hepsinde var banko biliyorumKimse ban yeme riskin yok diyemez bence elbette ki hepsinde vardır
evet knk varhepsinde var banko biliyorum
rust sistemli ve belli bi oyuncu kitlesine sahip bir platform hile engel çalışmaları çok başarılı ve rusta kılay kolay hile kullanılamaz diye biliyorum ha çıkarsada kullanıcaklar arasında bir taneside benimHocam adamlar mouse'a bile ban atıyor artık gerisini sen düşün
Macro olayından bloody aldık artık mouse yüzünden oyuna giremiyorumrust sistemli ve belli bi oyuncu kitlesine sahip bir platform hile engel çalışmaları çok başarılı ve rusta kılay kolay hile kullanılamaz diye biliyorum ha çıkarsada kullanıcaklar arasında bir taneside benim
hahah kısıtlı sistem makrolu mouse bile engellemişmiMacro olayından bloody aldık artık mouse yüzünden oyuna giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?