Çözüldü Rust hilesi bilgisayarı çökertiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhabalar oncelikle boyle bir sorunla karsilasiyorum hileyi enjekte etmeden once rahatlikla oynayabilecegim oyun hileyi enjekte ettikten sonra bu ekran geliyor ve bilgisayar kapaniyor

bilgisayarımın özellikleri
ekran kartı : aorus rx580 8 gb
ram : panther 8x8 sogutmalı gamıng ram
ana kart : msi hm310 pro
power : 750 w

ssd: 250 gb

sımdıden tesekkur ederım

393e32cd-feda-4839-be52-28c92398eca8.jpg

up : dünki rust guncellemesınden sonra böyle bir hatayla karşı karşıya kalmaya başladım

Ekli dosyalar

• 393e32cd-feda-4839-be52-28c92398eca8.jpg
    393e32cd-feda-4839-be52-28c92398eca8.jpg
    59.4 KB · Görüntüleme: 38
Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
valorant oynamıyorum faceitin anticheat yazılımı varmı bilmiyorum ayrıca anticheat yazılımını sılsem rust açılmaz dıye düşünüyorum ayrıca dun sabah bilgisayarımda calışan hile bu sabah hata veriyor acaba fixlenme durumu mu var diye düşünüyorum bu sorunu başka yaşayan arkadaş varmı ?

Ekran Alıntısı.PNG

hatanın neden çıktıgını buldum ama yeni bir hatayla karşılaştım

oldcore dosyası siliniyor ama defender kapalı virüs programları yok bilgisayarda

1613993785605.png

arkadaşlar hata devam ediyor herşeyi denedım format da attım artık sorunun benden kaynaklanmadıgını anladım sorun programda
sorunu buldum oyunda herşeyi açıyorsun bır sıkıntı cıkmıyor ama espyı açınca bilgisayar kendi kendini kapatıyor bılgısayardan kaynaklı birşey degil hileden kaynaklı...
x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Böyle durumlarda işletim sistemini ve sürümünü ve windowsun oluşturduğu minidump dosyasını atarsanız daha çok yardımcı olursunuz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Minidump dosyasini nerden alacagimi soyleyebilirmisiniz acaba
Post automatically merged:

Işletim sistemim win 10 yanliz benim bilgisayarimdan kaynakli oldugunu dusunmuyorum cunki dun sabah calisiyordu rustu guncelledim bu sabah girdigimde boyle bir sorunla karsilastim
Post automatically merged:

yardımcı olabılecek kimse yokmudur yani ?

Son düzenleme:
МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eğer bilgisayarında valorantın vanguard veya faceitin anticheat yazılımı var ise bu hatayı alırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
valorant oynamıyorum faceitin anticheat yazılımı varmı bilmiyorum ayrıca anticheat yazılımını sılsem rust açılmaz dıye düşünüyorum ayrıca dun sabah bilgisayarımda calışan hile bu sabah hata veriyor acaba fixlenme durumu mu var diye düşünüyorum bu sorunu başka yaşayan arkadaş varmı ?

Ekran Alıntısı.PNG

hatanın neden çıktıgını buldum ama yeni bir hatayla karşılaştım

oldcore dosyası siliniyor ama defender kapalı virüs programları yok bilgisayarda

1613993785605.png

arkadaşlar hata devam ediyor herşeyi denedım format da attım artık sorunun benden kaynaklanmadıgını anladım sorun programda
sorunu buldum oyunda herşeyi açıyorsun bır sıkıntı cıkmıyor ama espyı açınca bilgisayar kendi kendini kapatıyor bılgısayardan kaynaklı birşey degil hileden kaynaklı tamamen güncellemeleri lazım hileyi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...