9 Şub 2021 #1 EmreKa27 Emre Montana Seçkin Üye Katılım 1 Eki 2018 Mesajlar 308 Çözümler 2 Tepki puanı 52 Ödüller 8 Yaş 20 Sosyal 7 HİZMET YILI Beyler Kullandıgım windows sürümü 20H2 win10 pro hileyi injent ettim oyuna girdim tam sw girerken mavi ekran yedim şuan hileyi hiçbir şekilde kullanamıyorum (Kırık rust oynuyorum)
Beyler Kullandıgım windows sürümü 20H2 win10 pro hileyi injent ettim oyuna girdim tam sw girerken mavi ekran yedim şuan hileyi hiçbir şekilde kullanamıyorum (Kırık rust oynuyorum)
9 Şub 2021 #2 volkanserin01 Seçkin Üye Katılım 17 Ağu 2020 Mesajlar 420 Çözümler 2 Tepki puanı 37 Ödüller 5 Yaş 44 5 HİZMET YILI programı tekrar sıl yukle .buyuk ıhtımallle duzelır.
9 Şub 2021 Konuyu başlatan #3 EmreKa27 Emre Montana Seçkin Üye Katılım 1 Eki 2018 Mesajlar 308 Çözümler 2 Tepki puanı 52 Ödüller 8 Yaş 20 Sosyal 7 HİZMET YILI volkanserin01' Alıntı: programı tekrar sıl yukle .buyuk ıhtımallle duzelır. Genişletmek için tıklayın ... nasıl yani
volkanserin01' Alıntı: programı tekrar sıl yukle .buyuk ıhtımallle duzelır. Genişletmek için tıklayın ... nasıl yani
9 Şub 2021 Yasaklandı #4 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Exploit protection'ı kapattın mı ? mavi ekran hatasının ana kaynağı bu çünkü
9 Şub 2021 #5 Browni82 B İts Adventure Time Süper Üye Katılım 30 Ağu 2020 Mesajlar 693 Çözümler 29 Tepki puanı 142 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Exploit Protection kapatman lazım. bir de şuan güncelleme de olduğu için de sorun oluyor olabilir. Edit: Denedim çalışıyor. Muhtemelen sorun Exploit Protection açık olduğundandır.
Exploit Protection kapatman lazım. bir de şuan güncelleme de olduğu için de sorun oluyor olabilir. Edit: Denedim çalışıyor. Muhtemelen sorun Exploit Protection açık olduğundandır.
9 Şub 2021 #6 Emrullah1203 E Seçkin Üye Katılım 7 Şub 2021 Mesajlar 321 Çözümler 1 Tepki puanı 21 Ödüller 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI fight4fredomm' Alıntı: Exploit protection'ı kapattın mı ? mavi ekran hatasının ana kaynağı bu çünkü Genişletmek için tıklayın ... Kesinlikle doğru genellikle bu yüzden oluyor denemelisin yorumun için teşekkürler
fight4fredomm' Alıntı: Exploit protection'ı kapattın mı ? mavi ekran hatasının ana kaynağı bu çünkü Genişletmek için tıklayın ... Kesinlikle doğru genellikle bu yüzden oluyor denemelisin yorumun için teşekkürler
9 Şub 2021 Konuyu başlatan #7 EmreKa27 Emre Montana Seçkin Üye Katılım 1 Eki 2018 Mesajlar 308 Çözümler 2 Tepki puanı 52 Ödüller 8 Yaş 20 Sosyal 7 HİZMET YILI fight4fredomm' Alıntı: Exploit protection'ı kapattın mı ? mavi ekran hatasının ana kaynağı bu çünkü Genişletmek için tıklayın ... Nasıl kapatçam bilmiyorum Browni82' Alıntı: Exploit Protection kapatman lazım. bir de şuan güncelleme de olduğu için de sorun oluyor olabilir. Edit: Denedim çalışıyor. Muhtemelen sorun Exploit Protection açık olduğundandır. Genişletmek için tıklayın ... Nasıl kapatçam
fight4fredomm' Alıntı: Exploit protection'ı kapattın mı ? mavi ekran hatasının ana kaynağı bu çünkü Genişletmek için tıklayın ... Nasıl kapatçam bilmiyorum Browni82' Alıntı: Exploit Protection kapatman lazım. bir de şuan güncelleme de olduğu için de sorun oluyor olabilir. Edit: Denedim çalışıyor. Muhtemelen sorun Exploit Protection açık olduğundandır. Genişletmek için tıklayın ... Nasıl kapatçam
9 Şub 2021 Yasaklandı #8 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI EmreKa27' Alıntı: Nasıl kapatçam bilmiyorum Nasıl kapatçam Genişletmek için tıklayın ... windows arama kısmına Exploit protection yazacaksın daha sonra kapatacaksın karşına çıkacak bu kadar
EmreKa27' Alıntı: Nasıl kapatçam bilmiyorum Nasıl kapatçam Genişletmek için tıklayın ... windows arama kısmına Exploit protection yazacaksın daha sonra kapatacaksın karşına çıkacak bu kadar
9 Şub 2021 #9 Browni82 B İts Adventure Time Süper Üye Katılım 30 Ağu 2020 Mesajlar 693 Çözümler 29 Tepki puanı 142 Ödüller 5 5 HİZMET YILI EmreKa27' Alıntı: Nasıl kapatçam bilmiyorum Nasıl kapatçam Genişletmek için tıklayın ... 1.Başlata tıkla. 2.Arama yerine Exploit Protection yaz. 3.Çıkan ekranda bütün ker şeyi varsayılan olarak kapalı olarak ayarla.
EmreKa27' Alıntı: Nasıl kapatçam bilmiyorum Nasıl kapatçam Genişletmek için tıklayın ... 1.Başlata tıkla. 2.Arama yerine Exploit Protection yaz. 3.Çıkan ekranda bütün ker şeyi varsayılan olarak kapalı olarak ayarla.