14 Şub 2021 #1 dalokay D Onaylı Üye Katılım 13 Tem 2017 Mesajlar 128 Tepki puanı 10 8 HİZMET YILI Rust hilesini açtığımda "Cihazınız bir sorunla karşılaştı" hatası alıyorum. Durdurma kodu : kmode exception not handled bu hata yüzünden bilgisayarı yeniden başlatıyor. Bu konu hakkında çözüm bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Rust hilesini açtığımda "Cihazınız bir sorunla karşılaştı" hatası alıyorum. Durdurma kodu : kmode exception not handled bu hata yüzünden bilgisayarı yeniden başlatıyor. Bu konu hakkında çözüm bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Çözüm H H Harkaw 15 Şub 2021 Oyunu yönetici olarak çalıştırıp tekrar dener misin kernel mode hatası alıyorsun bu hata genellikle izinlerden kaynaklı ortaya çıkıyor.
Oyunu yönetici olarak çalıştırıp tekrar dener misin kernel mode hatası alıyorsun bu hata genellikle izinlerden kaynaklı ortaya çıkıyor.
15 Şub 2021 #2 BOT hellö Ultra Üye Katılım 3 Şub 2016 Mesajlar 1,842 Çözümler 53 Tepki puanı 688 Ödüller 11 10 HİZMET YILI Buraya tıklayın ve ardından hepsini kapatın sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Şub 2021 Konuyu başlatan #3 dalokay D Onaylı Üye Katılım 13 Tem 2017 Mesajlar 128 Tepki puanı 10 8 HİZMET YILI BOT' Alıntı: Buraya tıklayın ve ardından hepsini kapatın sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum. Ekli dosyayı görüntüle 60211 Genişletmek için tıklayın ... Sorun devam etmekte. Oyla 0 Olumsuz oyla
BOT' Alıntı: Buraya tıklayın ve ardından hepsini kapatın sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum. Ekli dosyayı görüntüle 60211 Genişletmek için tıklayın ... Sorun devam etmekte.
15 Şub 2021 Yasaklandı #4 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI Oyunu yönetici olarak çalıştırıp tekrar dener misin kernel mode hatası alıyorsun bu hata genellikle izinlerden kaynaklı ortaya çıkıyor. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Oyunu yönetici olarak çalıştırıp tekrar dener misin kernel mode hatası alıyorsun bu hata genellikle izinlerden kaynaklı ortaya çıkıyor.
15 Şub 2021 #5 aticiler07 Seçkin Üye Katılım 7 Kas 2017 Mesajlar 516 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Ödüller 7 Yaş 24 8 HİZMET YILI Vanguard falan var mı bilgisayarında Oyla 0 Olumsuz oyla