Rust HWID Ban Yenildiği Nasıl Anlaşılır?

Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar rustta hile açtım sonra yaklaşık 12 saat sonra oynarken (8-9 topluluk sunucusundan kicklenmiştim) eac banladı beni bende hwid olmadığını düşünüp diğer hesabımdan bugün tekrar aldım rustı şimdi aynı hatayla karşılaşıyorum dün sabah kalktığımda rust açılmıyodu (ilk önce eac ekranı geliyor daha sonra hiçbir hata vermeden oyun kapanıyor) sonra kontrol ettim ve ban yemiştim şimdi yan hesapta aldım ve çalışmıyo ama bu hesabın banı yok hwid mi yedim acaba yediysem nasıl anlarım yardımcı olurmusunuz

Üye
1 HİZMET YILI
her şeyi denedim hatta çeviriden rusça ya çevirdim öyle bile araştırma yaptım yine işe yaramadı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
forumda spoofer var kullanıp deneyebilirsiniz tekrardan

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
HWİD ban yemişsin. bir de şöyle bir durum var bazı internet ayarlarında güvenli aile internet profili tarzında bir güvenlik modu bulunuyor bazı oyunların sunucularına erişimini engelliyor onu da bir kontrol etmekte fayda var

Üye
1 HİZMET YILI
kanka hiw deiştirmek için sileler kısmında matrix yazıyor onu yap gire bilir sın ama hesabın ban yediyse başka hesapdan gire bilirsin

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Rust'ta HWID ban yediysen, bu tür yasakların donanım ID'lerine (Hardware ID) dayalı olarak uygulandığı için ban, bilgisayarındaki belirli donanım bileşenlerine uygulanır. HWID ban'ı yediğini anlamanın bazı yolları şunlardır:

1. Oyun Başlatılamaz

• Rust'u başlatmaya çalıştığında, oyun hiç başlamaz ve bir hata mesajı gösterir.
  • "Access Denied" veya "You are permanently banned from this server" gibi mesajlar alabilirsin.
  • Bazı durumlarda, oyun açılmadığı için Riot's anti-cheat veya Facepunch (Rust'un geliştiricisi) tarafından banlandığın gösterilebilir.

2. Oyun Sunucularına Bağlanamama

• Rust'a girmeye çalışırken, sunuculara bağlanamama hatası alırsın.
  • Eğer sadece belirli sunucularda bu hatayı alıyorsan, o sunucularda HWID banı uygulanmış olabilir.

3. Yeni Hesapla Girememe

• Rust'ta yeni bir hesap açtığında ve eski bilgisayarını kullanarak oyun oynamaya çalıştığında, yine aynı hata mesajını alıyorsan, bu donanımın banlanmış olduğunun göstergesi olabilir.
  • Eğer yeni hesapla girmeye çalıştığında oyun devam etmiyorsa, donanımın hala banlanmış olabilir.

4. Geliştirici veya Moderatör İletişimi

• Eğer bir Rust sunucu moderatörü veya geliştiricisi tarafından yasaklandıysan, genellikle seni uyaracaklardır ve HWID ban'ı ile ilgili bir bildirim alırsın.

HWID Ban'ından Kurtulmak

• Donanım bileşenlerini değiştirmek (örneğin, ana kart, hard disk, vb.) HWID ban'ı aşmak için bir çözüm olabilir, ancak bu kalıcı bir çözüm olmayabilir.
  • Rust gibi oyunlar, gelişmiş anti-cheat sistemleri kullanarak HWID bilgilerini izler, bu nedenle sadece yeni bir hesap açmak veya donanım değiştirmek genellikle etkili olmayabilir.
Sonuç olarak, eğer HWID ban'ı yediysen, oyun başlatılamıyorsa ve belirli sunucularda erişim engellenmişse, bu durum genellikle banlandığını gösterir.

Üye
1 HİZMET YILI
kesin hwid mi yedim arkdaşlar yt de aynı soruyu soran bi elemean gördüm pcye temiz format atınca düzelmiş öyle diyo bende format atıcam birazdan çünkü ilk defa ban yiyorum ilkinden hwid yemessin diyo herkes

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Girdiğin her hesap ban yiyorsa hwid yedin anlamına geliyor. Discorddan yaz sorununu kolayca çözebileceğin spoofer sağlayalım sana.

DC: eternall_

Üye
1 HİZMET YILI
teyzemlerdeyim şuan bizim int değil sıfırlayamam girdiğim her hesap ban yemiyo kanka hayır pc ye format attım şimdi yüklüyom tekrar

AÇILDIDIDIDIDI

arkadaşlar hwid değil muhtmeeln başka sorundu format attım o ekrandan çıktı açıldı artık teşekkürler yinede herkese

Üye
1 HİZMET YILI
beyler 2 kez hwıd banı yedim hwıd banı kaldırmak için anakart değiştirdim hiç sorun olmadı