Rust için macro gelebilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bi sorum olacaktı
rust oynuyorum ve baya makro kullanan var düz sıkarak öldürebiliyolar bunu yapabilen varmı yabancı sitelerde pahalı başka bi türk satiyor makro 120tl yani açıklamam gerekirse makro gelebilirmi acaba biliyorum dword team bu işe el atmıcak ama makro lazım oynayanlar için ben bayadır sardım ama makro lar çoğaldı ve loot kaybediyorum bence makro gelmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hangileri acaba ben bulamadım rust için olan macro ları olanlarda vac yedirebiliyor oynayamadan vac yemek istemem başka oyunlar için olabilirde rust için özel bi macro olsa iyi olurdu

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
evet baktım ve bazıları parayla satiyor bazılarınada güven olmuyor o yüzden buraya yazdım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum aslında bu tarz olaylar için genellikle forumlara bakmanı tavsiye ederim evet dediğin gibi para vermeden bulmak çok zor ama yinede bi göz atmanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
@CanerArtuc Tabi elbet yapan biri çıkar ama bildiğin gibi şu sıralar çok site çok fazla şekilde saldırı altında ve sürekli yeni bir update getirdikleri için pek mümkün olacağını sanmam ama yinede siteleri checklemeye devam edebilrisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...