Çözüldü Rust İlk Kez Banlanınca Hwid Mi Hesap Banı Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar benim bi arkadaşım rust için hile yapmaya çalışmış bi dosya indirip oyuna girmiş ve 5 dakika sonrasında daha hileyi kullanmadan oyundan atılmış sonra da bi daha giremedi zaten. Burda atılan ban steam hesabına atılan ban mı hwid ban mı. Şimdi tekrardan bi hesap ile oyunu tekrar alsa veya başka bir hesapla girse yine ban yer mi yoksa oynayabilir mi.

Çözüm
Bizzat kişisel olarak ban yedik ve bu durumu test etme şansımız oldu. Hile kullandığımız hesap ban yedikten sonra tekrar oyunu satın aldık ve normal oynamaya devam ettik daha sonra tekrar'dan hile kullanıp ban yedik. Yeniden satın alma yaptığımız zaman hwid ban yediğimizi gördük artık malesef spoofer kullanmadan oyunu oynayamıyoruz. İlk ban hesap banı 2'inci ban ise hwid bandır.
Üye
4 HİZMET YILI
rust steamde değil mi hwid olması aşırı zor hesabına ban atmışlardır
İnternette birçok yerde Rust tan ban yedikten sonra farklı hesaplarla girince onların da hemen banlandığını Rust ın hwid ban attığını okudum. Forumda ilk banın hwid olmadığını hesap banı olduğunu ikincisinin hwid olduğunu okudum. Ama bunun halen daha aynı olup olmadığından emin olmadığım için bu konuyu açtım

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bizzat kişisel olarak ban yedik ve bu durumu test etme şansımız oldu. Hile kullandığımız hesap ban yedikten sonra tekrar oyunu satın aldık ve normal oynamaya devam ettik daha sonra tekrar'dan hile kullanıp ban yedik. Yeniden satın alma yaptığımız zaman hwid ban yediğimizi gördük artık malesef spoofer kullanmadan oyunu oynayamıyoruz. İlk ban hesap banı 2'inci ban ise hwid bandır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...