Rust Makro %100 EAC (Perma) Ban yemeden kullanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Zahmetli gibi duruyor videolu anlatimi olsa tadindan yenmezdii

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aslında gereksiz meşguliyetten başka birşey değil bu olay. Rust makronun yapımcısı benim. Eac makromu tespit etseydi zaten şuanda forumda olmazdı. Saklama konusunda yalnız değildim makroyu yaparken. Yardımlar üzerine çok çok iyi oldu. Birkaç hatalar mevcut fakat şuanda hiç yoktan iyidir tabirini söylesek yeridir. Ban yiyecek olursanız heryerden yersiniz. Aylardır makro kullanıyorum. Kendimi ölüme neden atayım emin olmasam? Benim gibi birçok üyemizde kullanıyor. Örnek olarak geri dönen bir üyemizim yorumu ise şöyledir;

Ekli dosyayı görüntüle 61417
makronuzu bende kullanıyorum ve bende ban yemedim fakat bazı farklı makro üreticilerinin makroları banlıyor oyundan. Bende bunun için böyle bir yöntem buldum kendim ve paylaşmak istedim

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
makronuzu bende kullanıyorum ve bende ban yemedim fakat bazı farklı makro üreticilerinin makroları banlıyor oyundan. Bende bunun için böyle bir yöntem buldum kendim ve paylaşmak istedim
Yok paylaşmanızda sorun yok zaten de. Konunuzda benim makrodan da bahsetmişsiniz. Onun için açıklama yapmak istedim.

1615132704233.png

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ugraştırıcı gibi gözüküyor ama kolay

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
SS alıp yada kayıt yaparak gsoterseydın olurdu ama sıkıntı yok 2.5k rust oyuncusuyum bıraktım 7 ay kadar macro lazımdı ama paralı cogu bu cok ıyı oldu

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Güzel konu evet gerçekten yapımı biraz uğraştırıyor ama kesinlikle değer paylaşım için teşekkürler iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şu bloody mouse içinde geçerli olabilir mi acaba bu şey çünkü farklı bir bilgisayardan giriyorsunuz sonuçta bloody mouse o bilgisayarda tespit edilemeyebilir
Post automatically merged:

Şu bloody mouse içinde geçerli olabilir mi acaba bu şey çünkü farklı bir bilgisayardan giriyorsunuz sonuçta bloody mouse o bilgisayarda tespit edilemeyebilir
Denedim tespit edemiyor

Son düzenleme:
USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Knka yontemın guzelde bıraz daha acıklayıcı olursa daha guzel olur vıdeo felan cekme ımkanın varmı varsa cok guzel olur

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Parasız GeforceNOW ile o kuyrukta beklemeye değmez bence. :) Mevcut aboneler tadına bakabilir...

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Parasız GeforceNOW ile o kuyrukta beklemeye değmez bence. :) Mevcut aboneler tadına bakabilir...
Geforce now uygulamasındaki çoğu kişi rust kullanmadığından ötürü rust oyununa girdiğinizde sıra beklemeden sizi oyuna atar :D . tek sıkıntısı 1 saat sınırı olması

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yaptıklarınız 1 yıl önce yaptım sizin makro programınızı kullanmadım ama çok lag oluyor türkiye sunucusu belki etki eder

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Umarım işe yarar teşekkürler emeğine sağlık

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bılgılendırme ıcın tesekkurler elıne emegıne saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...