Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam 2x sunucularda başlayabilirsiniz klan discordları var oralara giderekten aralarına katılabilir oynamaya başlayabilirsiniz benim önerim oyunu 200 saat kadar solo oynamanız bişeyleri yavaş yavaş öğreniceksiniz zaten
En iyi öğrenme yolu uygulamalıdır dostum youtube öğretici videolar izleyerek oyun oynayarak kendini geliştirebilirsin ama rust zor bir oyun zaman gerektirecek bir oyun bol şans.
Sakın TR serverlerinde oynama cidden makrodan geçilmiyor her yerde makrolu adam var, eu serverlerinde noob friendly yazan sunucuları tercih etmeye çalış.
İlk youtuberleri izle ev nasıl yapılır aim vs Sonra deneme sunucuları inşa sunucuları var orda dene sonra max takim 4 veya 2 olanlarlara gir orda oyna böyle böyle öğrenirsin zor değil
dostum sana tavsiyem önce x10 x5 suncuulara gir oyunun mantıgını çöz ondan sonra x1000 sunucularda aim kas, loot mantıgını iyice kavra ayrıca ilk başta oynarken cok sinirlenebilrisin oyunu silebilrisinde (yaşandı) ama bi zaman sonra oyun gerçekten keyif veriyor dikkat et bagımlısı olma