Rust oyun içinde hızlı gelişim için taktikler verir misiniz?

4FORTIORI
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bilmem kaç yıl önce Rust satın almıştım ve arada bir indirip saatlerce oynuyorum, ancak ne silah yapabiliyorum ne de uzun süre bir sunucuda kalabiliyorum. Sürekli olarak çok muazzam evler yapıyorum, ancak her seferinde raid yiyorum ve sıfırdan başlamak zorunda kalıyorum. Silah bulmak benim için tam bir muamma. O kadar çok video izledim ki, adamlar hemen oyunun 5-10 dakikasında silahlanıp raid atmaya başlıyorlar. Bana, biraz cahil birine anlatır gibi taktikler verir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum bende eski bir rust oyuncusuyum bildiğim kadarıyla sana biraz anlatıyım rustta ilk zamanlarda bende öyleydim spray ve aim iyiydi ancak silah bulma konusu hep bi sıkıntıydı ilk başlarda resmi sunuclarda takılırıdım haliyle modsuz sunucu olduğu için silah bulmayı geç çoğu durumda ev bile atamıyordum sonrasında biraz daha oyunu öğrenmek için 3x 5x 10x tarzı modlu sunucularda oynamaya başladım baktım modlu sunucuda da aynı sıkıntıyı çekiyorum sıkıntının tek oynamak olduğunu anladım eğer sende 2-3 veya 4 kişi ile birlikte oynarsan oyun 3 kat 5 kat dahada kolay oluyor her türlü ok silah fightından karlı çıkıyosun tabi bu oyunu nekadar bildiğinizlede alakalı bi durum ama en sonunda cinnet geçirdim ve hile açıp banlandım :D

4FORTIORI
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dostum bende eski bir rust oyuncusuyum bildiğim kadarıyla sana biraz anlatıyım rustta ilk zamanlarda bende öyleydim spray ve aim iyiydi ancak silah bulma konusu hep bi sıkıntıydı ilk başlarda resmi sunuclarda takılırıdım haliyle modsuz sunucu olduğu için silah bulmayı geç çoğu durumda ev bile atamıyordum sonrasında biraz daha oyunu öğrenmek için 3x 5x 10x tarzı modlu sunucularda oynamaya başladım baktım modlu sunucuda da aynı sıkıntıyı çekiyorum sıkıntının tek oynamak olduğunu anladım eğer sende 2-3 veya 4 kişi ile birlikte oynarsan oyun 3 kat 5 kat dahada kolay oluyor her türlü ok silah fightından karlı çıkıyosun tabi bu oyunu nekadar bildiğinizlede alakalı bi durum ama en sonunda cinnet geçirdim ve hile açıp banlandım :D
Son 3-4 gündür hile kullanmayı düşünüyorum ama kimin yorumuna baktıysam hepsi banlanmış. Ben rust için duo falan bulamam kendime. Solo olarak yapabildiğimi yapmaya çalışıyorum ama bi ev yapıp patlayıcıları üretinceye kadar şakasız 3 saat falan geçiyor. Ondada bir yere raid atıyorum şansıma silah çıkarsa çıkıyor çıkmazsa sinirlenip alt f4 çekiyorum. Bi kaç saat sonra giriyorum bi bakıyorum ne evim kalmış ne bir şeyim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk nolimit serverda soloysan wipe saati girme boşuna kasamazsın gece 2 gibi gir sabahla eğer o saatte de kasamıyorsan sunucu bir tık iyi oyunculara sahip demektir onun çözümü de deniz lootu at evini liman balıkçılık denizfeneri dibine 2 3 kere deniz lootuna çık liman lootla genelde 1 yeşil sandık garantili verir biraz silahlanınca da revo bile olsa dalgıç al oil git. sandıklar alındıktan 2 3 dakika sonra gidip bi bak biri yoksa gir cample oile bi 10 15 dakika vaktin oluyor özellikle smallrigde wipe günleri aşırı hızlı yenilenir sandıklar varilleride kırmayı unutma böyle böyle kasarsın. boşuna sülfür kasıp raid odaklanma early gamede biraz sakin takıl farmla evini aşırı büyütme evinin çevresinde kimseyle fightlama eğer offline olacaksan yada silahın çok yok evini savunamayacaksan yaklaşık 2 gün amelelik yaparsan güzel lootun olur sonrasında harcamaya başlarsın evide posty base yazıp onun base atabilirsin solo için en ideal en basıt base olabilir takıldığın birşey olursa sorabilirsin yaklaşık 15k saat kasıp akıl sağlımı kaybettim rustta :D

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çok eskiden oynuyordum aralıksız 1.5 yıl oynadım gelişmiş insanlar mantıken gösterişli evler arar ve onları patlatmak ister çünkü içeride büyük lootun olacağını düşünürler ilk olarak yapman gereken bunker küçük bir ev idare etmen amacıyla sonradan içeride artık topladığın lootlar sandıklara sığmıyorsa güzel bir yer ara ve güzel bir mekana evini kur sonrasında lootu taşı ve bu şekilde devam et ama ilk başta büyük bir ev yapmaya kalkarsan patlaman muhtemel olacaktır, hayırlı akşamlar!

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
rust da direk pvp sunucularında oynarsan senin için daha iyi olur

Üye
2 HİZMET YILI
Hurda topla haydut kapına git M92 al mermisi envanterine dropla mermisini öğren sonra el bombası al erit mermi craftla aim iyise kolay kolay ölmezsiniz.