4FORTIORI
Onaylı Üye
Son 3-4 gündür hile kullanmayı düşünüyorum ama kimin yorumuna baktıysam hepsi banlanmış. Ben rust için duo falan bulamam kendime. Solo olarak yapabildiğimi yapmaya çalışıyorum ama bi ev yapıp patlayıcıları üretinceye kadar şakasız 3 saat falan geçiyor. Ondada bir yere raid atıyorum şansıma silah çıkarsa çıkıyor çıkmazsa sinirlenip alt f4 çekiyorum. Bi kaç saat sonra giriyorum bi bakıyorum ne evim kalmış ne bir şeyimdostum bende eski bir rust oyuncusuyum bildiğim kadarıyla sana biraz anlatıyım rustta ilk zamanlarda bende öyleydim spray ve aim iyiydi ancak silah bulma konusu hep bi sıkıntıydı ilk başlarda resmi sunuclarda takılırıdım haliyle modsuz sunucu olduğu için silah bulmayı geç çoğu durumda ev bile atamıyordum sonrasında biraz daha oyunu öğrenmek için 3x 5x 10x tarzı modlu sunucularda oynamaya başladım baktım modlu sunucuda da aynı sıkıntıyı çekiyorum sıkıntının tek oynamak olduğunu anladım eğer sende 2-3 veya 4 kişi ile birlikte oynarsan oyun 3 kat 5 kat dahada kolay oluyor her türlü ok silah fightından karlı çıkıyosun tabi bu oyunu nekadar bildiğinizlede alakalı bi durum ama en sonunda cinnet geçirdim ve hile açıp banlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?