vallaha ben kendime almicam zaten hediye atıcaktım da fazla indirim işime gelirdi olmadı %50valla 60a düştüğünde almadım , 200 oldu canım çekti aldımuzun süredir 140 altına düşmüyo indirim. Yakın zamanda da düşeceğini sanmıyorum.
benimde bilgisayarı 2500 e toplamıştım şimdi 600 tl ye aldığım kart sırf 5k olmuşben aldım bilgisayarım fakat fps yüzünden oynayamıyorumnew world gibi oyunlar cıktı dolar cıktı pc toplamak hayal oldu
O nasıl oluyorsana 100tl hediye edem bro
baktım indirim geçmişine de grand prix falan olsa %75 gözüküyor ve geçenki kış indirimlerinde %50 yi görmüş bu kış bi güzellik yapsalardı keşke yine39.99$ olduktan sonra hep %33 indirime girdi muhtemelen %50 indirime girmez oyuncu sayısı düşene kadar.
Steam indirim geçmişine göz atabilirsiniz:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Evet baya ekleme gelmiş, yenilik iyidir oynayan oyuncusu için tabii ki.eski ama Güncel oyunaraba geldi at geldi deniz aracı geldi minikopter var büyük hurda helikopter geldi oyun söylemedim büssürü şeyler eklenti bro elektirik üzeride
oyun güzel ama alışınca 20 saat oyundan çıkamıyosun takımın varsa efsane
rust yakın zamanda indirimi sona erecek hemen almalısınRust şuan steamde %33 indirimle 130 civarında.
Sizce şimdi almalı mıyım yoksa kış indirimleri tamamen gelince %50 ye falan çıkar mı ?
rust çok eğlenceli bir oyun alırsan çok eğlenirsin hem indirimderust oyunu mükemmel bir oyun almanı öneririm fakat tek başına oynancak bir oyun değil sinir hastası olursun biz 10 kişi oynardık zamanında gece ev raid yemesin diye arkadaşı telefondan arardım nöbet sırası sende diye öyle bir oyun![]()
Hocam 2-3 Sene öncesi 50tlye aldığım oyun şuan 208 tl bence daha güzel indirim bekle 130tl hakeden bir oyun değilRust şuan steamde %33 indirimle 130 civarında.
Sizce şimdi almalı mıyım yoksa kış indirimleri tamamen gelince %50 ye falan çıkar mı ?