Onaylı Üye
merak ettim
Aynen katılıyorum. Kesinlikle daha güzeldi, bayadır da kullanıyorum. Getirilmeyecekse bile en azından bu hilenin onaylı üyelere açık olması gerekli olduğunu düşünüyorum.İyi hoşda diğeri daha kullanışlıydı ve 1 yıldır filan ban atmamıştı çok iyidi
Dayı AK ile 300M spray atmadığın sürece düşük olasılık ama yine de tabi ihtimal var. Üye olan herkes kullanabildiği için bilemeyeceğim ama bundan önceki sadece Onaylı Üyelerin kullanabildiği olanı ben aylarca kullandım bir sıkıntı olmadı. Bunda da olacağını düşünmüyorum.ban yiyen varmı şimdi kullanıcam ama 200tl olmakta istemiyorum
ban yiyen varmı şimdi kullanıcam ama 200tl olmakta istemiyoru
Dikkatli ve legit bir şekilde oynadığı sürece ak ile 300 m tarasa bile aim trigger açmaz ise tahminimce ban yemez. Hile fix yerse ve o an kullanıyor olursa ayrı tabiDayı AK ile 300M spray atmadığın sürece düşük olasılık ama yine de tabi ihtimal var. Üye olan herkes kullanabildiği için bilemeyeceğim ama bundan önceki sadece Onaylı Üyelerin kullanabildiği olanı ben aylarca kullandım bir sıkıntı olmadı. Bunda da olacağını düşünmüyorum.
Onaylı Üye versiyonu çok uzun süre gitmişti, bence bu da UD olarak kalacaktır fakat yine de perm'i onaylı üye yapsalar daha güvenli olur diye düşünüyorum. @#Eq1NoX reisin bunu gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum bence.A
Dikkatli ve legit bir şekilde oynadığı sürece ak ile 300 m tarasa bile aim trigger açmaz ise tahminimce ban yemez. Hile fix yerse ve o an kullanıyor olursa ayrı tabi
was usin the old version for 1y+ so i dont think no one gonna get banned for this expect if u spray over 300meterslooks really cool has anyone got banned using this?
fr? but its public, or did u use public version aswellwas usin the old version for 1y+ so i dont think no one gonna get banned for this expect if u spray over 300meters
for bothCheat iw for steam rust or both ?
y i did use public vers for 1y+(1k+hours with fresh acc) but i cant use the new version cuz i cant download yet but dw u probably not gonna get banned for this scriptfr? but its public, or did u use public version aswell
Post automatically merged:
for both