Seçkin Üye
ban riski nedir hojam
offical serverde oynayıp ban yersen rusttan yersin ama diger swlerden ban yersen swden yersin ama makro ban atıyor mu bilmiyorum test ettiysen söyler misinHocam ban yer miyim? Bir de ban yersem serverdan mi yerim yoksa direkt Rust dan mı?
Tekrardan eline sağlık ban riski var mıdır ?Güncellendi.
dün ben 1.2 saat oynadım makro düz sıkmıyo hep sekiyo bir türlü ayarlıyamadım ban riski var galibaTekrardan eline sağlık ban riski var mıdır ?
yeni recoil reis test ettiysen söyler misinişte bunu bekliyordum birşey sorucam bu yeni recoilmi yoksa eskisimi çünkü rust ın recoil i değişti
nasıl ya 100metreye % kac atıyoevet güzel çalışıyor beyler tavsiye
yoo onaylı üyeler ve üstü kullana biliyor yanlış çevirdin herhalde ingilizceyiKullanazssın sadece süper üyeler ve üstü kullanabiliyor
evet ya nokta atmıyo eskisi gibi degil begenmedimEskisi gibi arayüzü olsa çok iyi olur birde ak 8x falan çok zor aşırı sekiyor yine de güzel kullanılır
nasıl onaylı üyesin bende normal üye görünüyorsun.onaysız üyeyim ama ui geldi ama ak thompsson yada herhangi bir silahı basmıyor ne yapacam
yazmışım ya onaysız üyeyim ama çalışıyo hack ui falan geliyor sadece silah basmıyornasıl onaylı üyesin bende normal üye görünüyorsun.