Rust SSD değiştirerek HWID bandan kurtulabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
rust ta hwid banım var. Spoofer bile denedim (memoryhackers ın spoofer ı değil). Fakat yine ban yedim. Ben bu banı 2 yıl önce falan yemiştim. O zamanlar kullanmıştım.Fakat şimdi baya pişmanım. Normal bi oyuncu gibi hilesiz bir şekilde oynamak istiyorum. Sorum şudur : bazı kişilerden Bilgisayardaki ssd yi değiştirdiğinde banın kalktığını duydum. yani sadece ssd ye atılmış olabilir mi? ssd değiştirirsem kurtulur muyum bu illetten ?

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Muhtemelen o şekilde banını kaldıramazsın 30 liralara rust key satan siteler var ordan key al 0 dan oyna en iyisi.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Oyunun sadece SSD'ye HWID ban attığını sanmıyorum. Benim bildiğim tüm parçalara atıyor.

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
o ban direk anakartına atılıyor diye biliyorum kendi sistem parçalarını başka bir anakarta aktar ve giriş yapmayı dene farklı bir hesaptan eğer olursa anakart satın alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eğer tüm parçalara atmış ise yeni bir pc şart spoofer da deneyebilirsin ama olcağını sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dostum ben başka bi oyunda perma ban yemiştim. ve sadece pc nin adını degiştirerek ban kalktı öylede bi denermisin merak ettim belki kalkar

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
SSD Tek Yetmiyor Diye Biliyorum Maalesef

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kardeşim bana pm at sana bir site vericem çok uyguna spoofer var undetected.Bendede pc banı var onu kullanıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hwid değişimi için Anakart ile bilgisayarından her hangi bir bileşeni değiştirmen gerek.

Anakart ve
İşlemci, Ram, Ekran Kartı, Harddisk bunlardan birini değiştirmen gerek.
Fakat bu kadar maliyete girmene gerek yok, yazılımlar var ücretli HWID olayını atlatıyor. Onlardan almanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
spooferlar bi süreden sonra işe yaramıyor diye biliyorum umarım işine yarar bi kullan spoofer

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İşlemcinden tut anakarta kadar atıyordur ssd alıp kurtulman zor biraz.
ucuza rust hilesi al ama araştır hwid spooferi var mı.

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bildiğim bütün parçalara ban atıyorlar anakart değiştirmek daha mantıklı bence öyle dene derim

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Anakarta işlediğini düşünüyorum bence bir yerden bukup değiştirmeyi denemelisin çalışırsa satın alırsın

Dreacy
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ssd ye değil ana kartada atmış olabilirler işin biraz sıkıntılı

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
diğer kişileri bilmem ama ben Rust bir defa ban yedim hwid değildi ama black squad hwid ban yedim. sadece ssd değiştirdim hala oynuyorum sıkıntısız. bence eğer bütçen müsait ise bir dene veya eski bir hdd ile deneyebilirsin anakart alımını ona göre yaparsın. denemeden hangi parçaların banlandığını bilemezsin sana tavsiyem varsa sağda solda bir eski hdd dene ama sakın eski steam hesabını açma tekrar ban yersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...