Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
undedect diye birşey yok çok eskimediyse ayarına baglı aşırı belli oluyorsa rust ban atıyor zaten mouse unun kendi driverından ayarlıyabilirsin (direk spray atmıcak sadece destek olucak bir sürü ayar var yt de)
rust ın aim mantığı eskisi gibi değil diye biliyorum kolaylaştı aslında biraz aim kassan sc ye gerek kalmaz kendim zamanında 50 tl ye yazdırmıştım 3 ms ama dediğim gibi o zamanlar aşırı zordu
sorry for replying in english, there are some sites with macros, but 99% of them are all detected, if u want safe macros, either you have to buy one, ore to make one