Beyler benim hile önceden çalışıyordu ama pc ye format atmak zorunda kaldım format tan sonra yine aynı şekilde gerekenleri yaptığım halde hileyi aktif edip oyuna girdiğim zaman mavi ekran hatası veriyor sebebini bilen var mı ?
Unoff ne demek knk modlu sunucularmıHileyi official sunucularda yapmanızı önermiyorum.
Unofficial sunucularda yapın. Ban yeme ihtimaliniz unoff. serverlerde düşük. Bizzat admin tarafından ban yemeniz lazım.(Zıplama ve spiderman hariç)
Geçen oynarken birkaç kişi rep. attı admin duvarın içine girdi admin olduğunu fark etmedim yanına gittim WH den dolayı ban yedim. Anlaycağaınız belli etmedikçe Unoff. sunucularda ban yemiyorusunuz.
knk banada bazen veriyo demin verdi tekrar deniyom oluyo bende yanlış yapıyodundur herşeyi kapat sadece dc steam mh nin site açık kalsın öyle dene bideBeyler benim hile önceden çalışıyordu ama pc ye format atmak zorunda kaldım format tan sonra yine aynı şekilde gerekenleri yaptığım halde hileyi aktif edip oyuna girdiğim zaman mavi ekran hatası veriyor sebebini bilen var mı ?
How do I get unbanned thanks to hwid?
güvenlimi şuanda hile deniicem ona göre
Hiçbir hile güvenli değil hepsinde ban riski var resmi sunucularda yapmanı tavsiye etmiyorum. Yaparsan da abartmadan yap.
oyundan komple ban atıyor taze yedimRust'ın ban sistemini bilmiyorum sadece server ban mı atıyor yoksa Oyundan komple ban mı atıyor ?
Peki Hwid spoofer ile tekrar girebiliyor musun ?oyundan komple ban atıyor taze yedimserver adminleri ban atabiliyor ama EAC yakalarsa perma ban yiyorsunuz oyunu bi daha oynayaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?