Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Beyler benim hile önceden çalışıyordu ama pc ye format atmak zorunda kaldım format tan sonra yine aynı şekilde gerekenleri yaptığım halde hileyi aktif edip oyuna girdiğim zaman mavi ekran hatası veriyor sebebini bilen var mı ?

1. Öncelikle sürücüleri güncelle gene olmazsa.
  2. Bilgisayara sağ tıkla Özellikler < Gelişmiş sistem ayarları < Başlangıç ve Kurtarma < Otomatik olarak yeniden başlat tiki kaldır uygula.
  3. Anti virüs firewall vs kapatmayı dene.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
rust ın hile sistemi çok iyi diye biliyorum çok hızlı ban yeriz büyük ihtimalle

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yapabilen varmı ben acamadım yardım please help :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hileyi official sunucularda yapmanızı önermiyorum.
Unofficial sunucularda yapın. Ban yeme ihtimaliniz unoff. serverlerde düşük. Bizzat admin tarafından ban yemeniz lazım.(Zıplama ve spiderman hariç)
Geçen oynarken birkaç kişi rep. attı admin duvarın içine girdi admin olduğunu fark etmedim yanına gittim WH den dolayı ban yedim. Anlaycağaınız belli etmedikçe Unoff. sunucularda ban yemiyorusunuz.
Unoff ne demek knk modlu sunucularmı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
When can I be a confirmed member if I already have 50 messages and have been registered for more than 5 days?:c

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Beyler benim hile önceden çalışıyordu ama pc ye format atmak zorunda kaldım format tan sonra yine aynı şekilde gerekenleri yaptığım halde hileyi aktif edip oyuna girdiğim zaman mavi ekran hatası veriyor sebebini bilen var mı ?
knk banada bazen veriyo demin verdi tekrar deniyom oluyo bende yanlış yapıyodundur herşeyi kapat sadece dc steam mh nin site açık kalsın öyle dene bide

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tespit edilmiş olabilir ban yedim.

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ilk defa 1 saatte ban yedirten bir hile denedim kesinlikle kullanmayın 61tl niz çöpe gitmesin

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Rust'ın ban sistemini bilmiyorum sadece server ban mı atıyor yoksa Oyundan komple ban mı atıyor ?
oyundan komple ban atıyor taze yedim :D server adminleri ban atabiliyor ama EAC yakalarsa perma ban yiyorsunuz oyunu bi daha oynayaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...