oyun içi oynayanı gördüm kesinlikle 10 numara kankaMacro felan da var sanırım güzel hileye benziyor
oyun içi oynayanı gördüm kesinlikle 10 numara kankaMacro felan da var sanırım güzel hileye benziyor
ban riski her hile kadar bununda var ama dikkat edersen sorun yaşamazsınBan riski var mı? sadece esp kullansak oto aim vs kullanmasak ban yermiyiz ? Teşekkürler güzele benziyor...
rica ederim kanka dikkat et varsa yan hesabınla oyna hatta orjinali riske atma derimeyw saol deneyeceğim...
Hilenin ban riski durumu ne report alırsak elbet banlanırız ama hiç birşey yapmadan durup dururken anti cheatten ban yer miyiz?
çalışıyor evet bir arkadaşım sürekli kullanıyorHalen çalışıyor mu ?
arkadaş bende olmuyor dün giriyordum sıkıntısız kullanıyordum bugün olmuyor ya sen atıyorsun yada sıkıntı bende bu arkadaşın kimse bana yazabilirmi??çalışıyor evet bir arkadaşım sürekli kullanıyor
arkadaş bende olmuyor dün giriyordum sıkıntısız kullanıyordum bugün olmuyor ya sen atıyorsun yada sıkıntı bende bu arkadaşın kimse bana yazabilirmi??
sen türk değilsin bir ingilizce yazda ta anlayakO ve komşum şu anda benimle uyumsuzluk konusunda oynuyorlar mükemmel çalışıyorlar, sürücüleri almayı bıraktığını söylüyor, sürücüleri güncelledi ve normal şekilde almaya başladığını söylüyor
evet arkadaşım ben kaliforniyalıyım ama forum kuralları başka bir dile izin vermiyor, bu yüzden senin dilini konuşmaya alıştımsen türk değilsin bir ingilizce yazda ta anlayak
anladık hocam sıkıntı bende nasıl olduysa artık bende anlamadım dün giriyordum bugün giremedimevet arkadaşım ben kaliforniyalıyım ama forum kuralları başka bir dile izin vermiyor, bu yüzden senin dilini konuşmaya alıştım
anladık hocam sıkıntı bende nasıl olduysa artık bende anlamadım dün giriyordum bugün giremedim
im understand no problem for meCan you understand a little or you can't understand anything I say?
bana vaci oturttular valla girmeden önce 2 kez düşününkral vac ban riski varmıdır güzel hileye benziyor <3