Evet 4 gündür oynuyorum şimdilik bi ban söz konusu değil , bir şey olursa yazarım .peki steam versiyonunda mı ?
temiz mi halen bir sorun varmı hilede ?Evet 4 gündür oynuyorum şimdilik bi ban söz konusu değil , bir şey olursa yazarım .
Hile menüsünü nasil açtığını soylermisinEvet 4 gündür oynuyorum şimdilik bi ban söz konusu değil , bir şey olursa yazarım .
hocam dediğim gibi zaten menü oyun acılırken solda cıkar sonra ınsert ac kapa yaparHile menüsünü nasil açtığını soylermisin
teşekkür ederim dostum direk deniyeceğim steam versiyonundaEvet 4 gündür oynuyorum şimdilik bi ban söz konusu değil , bir şey olursa yazarım .
evet calısıyorrust crackli versiyonda çalışırmı hile ?
Rusta hile ile başlamayı düşünüyorum ama ban durumu nedir yani sonuçta ücretli bir oyun tamamen tüm sunuculardan mı ban yiyoruz ?
kardeşim hile detecdet durumda nasıl oynuyorsun 4 gündür bir acıklasana ?Evet 4 gündür oynuyorum şimdilik bi ban söz konusu değil , bir şey olursa yazarım .
max 3 yada 4 gün oynatıyor kankakardeşim hile detecdet durumda nasıl oynuyorsun 4 gündür bir acıklasana ?