Rusttan Hwid ban yedimmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Selam scirptten dolayı ban yedim rustta ve hwid ban yedimmi yemedimmi bilmiyorum vac ban attılar nnasıl anlarım hwid banı ?

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, Öncelikle vac ban yemediniz eac game ban yediniz. Bu banı eğer ilk defa yiyorsanız bu bir hesap banıdır eğer 2. defa rusttan eac game banı yediyseniz bu ban hwid banıdır. Sormadan söyliyeyim forumdaki eac spoofer rust için uygun değildir.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu sayfaya bakarsan nedemek istediğimi anlıcaksın bunu demek istedim sen mesajımı geri silmişsin durdukyerde ayıp değilmi burda yardım etmeye çalışıyoruz yani
Mesajları ben silmedim dostum 1 2. valorant için degil. rust için sordum. iyi forumlar
Post automatically merged:

Selamlar, Öncelikle vac ban yemediniz eac game ban yediniz. Bu banı eğer ilk defa yiyorsanız bu bir hesap banıdır eğer 2. defa rusttan eac game banı yediyseniz bu ban hwid banıdır. Sormadan söyliyeyim forumdaki eac spoofer rust için uygun değildir.
Çok teşekkür ederim. baktıgımda rust için uygun diye yazılmış ama. ve ilk kez ban yedim burdaki ezrecoil kullanırken. şimdi hazır bi hesap alıp ordan oynamaya devam edicem ama terttüteyim param yenmasın diye.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Mesajları ben silmedim dostum 1 2. valorant için degil. rust için sordum. iyi forumlar
Post automatically merged:

Çok teşekkür ederim. baktıgımda rust için uygun diye yazılmış ama. ve ilk kez ban yedim burdaki ezrecoil kullanırken. şimdi hazır bi hesap alıp ordan oynamaya devam edicem ama terttüteyim param yenmasın diye.
Spofer ilk çıktığında test edilen oyunlar için uygundu lakin arada uzun zaman geçti ve spoofer güncelleme almadı çünkü çok fazla güncelleme alması gerekiyordu her seferinde yine desteğini kaybedecekti sanırım boşa uğraşmak istemeyen yönetim güncelleme gereği duymadı. İyi forumlar herhangi bir sorunuz olursa özel mesaj atabilirsiniz ayrıca forumdaki rust no recoil sadece alkadrust ve rusticaland gibi orjinal olmayan rust için çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...