Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Arkadaşlar dün gece bir rüya gördüm rüyamda kendimi 2011 yılında buldum orda bir olgun bi kadın erkek 2-3 kişi daha yanındaydı benden yardım istiyorlardı bir ölümü araştırmak için geçmişe gitmemi istediler bende nasıl gidicem falan dedim beni bilgisayar gibi bir yere oturttular sadece buna bak dediler buna bakınca direk kendimi bir yılda buldum makinede ise yıl belirsizdi kulağımda makine gittiğim yılları söylüyordu 2010 2009 diye ama sonrada yıl 2000 1900 1800 1700 diye gerilemeye başladı hızlıca yıl belirsiz demişti orda bir evin önüne attılar beni evin içine girdim kapılar açıktı makine bana yol gösteriyordu ipuçları gösteriyordu alt kat depo gibi bir yere gitmemi istediler gidince orda bi kutu gibi birşey açtım bitane ölü bi adam buldum yanında değilde hafif arkalarda gizlenmiş bir kamera vardı ilk 2 3 dakika böyle biraz korktum sonra kamerayı açtım onu kim öldürdüğünü adam gizli videoya çekmiş gördüm o esnada adamlar beni ordan geri çektiler tekrar görüşeceğiz diyip uyandım arkadaşlar nedir bu rüya yemin ederim hepsi gerçek