- Konuyu başlatan
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
kule tipi soğutucu iş görür mü kral? Sıvı istemiyorum uğraşamam da ona..soğutucu önemli bir sistem darboğaz yapmaz fakat sogutucuya dikkat etmek lazım
kule tipi soğutucu iş görür mü kral? Sıvı istemiyorum uğraşamam da ona..soğutucu önemli bir sistem darboğaz yapmaz fakat sogutucuya dikkat etmek lazım
OC düşünmüyorsan 2 fanlı bir kule tipi soğutucu işini görür, kasa içi hava akışı da iyi ise gayet güzel sistem olur.kule tipi soğutucu iş görür mü kral? Sıvı istemiyorum uğraşamam da ona..
OC düşünmüyorum yapmayı da bilmiyorum zaten. yapsam dahi ona göre de fan aldıktan sonra yaparım yani teşekkürler bilgilendirme için.OC düşünmüyorsan 2 fanlı bir kule tipi soğutucu işini görür, kasa içi hava akışı da iyi ise gayet güzel sistem olur.
yeterli olabilir istersen bi core temp adlı uygulamayı indirip yükleme yaparak deneyebilirsin genelde o işlemci biraz ısı problemi çektiriyorkule tipi soğutucu iş görür mü kral? Sıvı istemiyorum uğraşamam da ona..
yapacağını hiç sanmıyorum alırsan güle güle kullan kardeşim1080p 144hz monitörüm var şuan Ryzen 5 1600 kullanıyorum, 5600'e yükselteceğim darboğaz yapar mı ?
wraith prism yeterli olur mu kule tipi?6800xt ekran kartıyla kullanıyorum 5600x işlemciyi.Kesinlikle yapmaz.
Post automatically merged:
Ama iyi bir soğutucu alman şart çünkü 80 derecelere çıkıyor.
teşekkür ederim kral insallah 2 gün sonra sipariş vereceğim. daha iyisi sizlereyapacağını hiç sanmıyorum alırsan güle güle kullan kardeşim
Noctua kule tipi al.wraith prism yeterli olur mu kule tipi?
Post automatically merged:
teşekkür ederim kral insallah 2 gün sonra sipariş vereceğim. daha iyisi sizlere
Anakartına bağlı ramlarinda iyiyse yapmaz1080p 144hz monitörüm var şuan Ryzen 5 1600 kullanıyorum, 5600'e yükselteceğim darboğaz yapar mı ?