Hep bir ağızdan bir markaya odaklanıp diğer markaya saldırırsanız rakip firmanın satış,kar oranı düşer ve Tekelleşme olur. hep o benimsediğiniz firmanın sadece youtubeden videolarını izlersiniz. Vay be dersiniznvidia dan şaşmamak lazım konu oyun ise nvidia bunu bilir bunu söylerim
saldırma degil bu ben nvidia da kullandım amd de fakat herzaman nvidia daha memnun bıraktı beni bu fanboyluk felan degil gerçeklerHep bir ağızdan bir markaya odaklanıp diğer markaya saldırırsanız rakip firmanın satış,kar oranı düşer ve hep o benimsediğiniz firmanın sadece youtubeden videolarını izlersiniz.
2080ti killer hayal olur
nvidia dan şaşmamak lazım konu oyun ise nvidia bunu bilir bunu söylerim
F/P istersen amd F/? İstersen Nvidiasaldırma degil bu ben nvidia da kullandım amd de fakat herzaman nvidia daha memnun bıraktı beni bu fanboyluk felan degil gerçekler
Amaç f/p ürün göstermekVe rx5700xtnin 2080i bile geçtiği oyunlar var iken bu karşılaştırmaaradaki fiyat farkından üstelik bazı üreticileri 2070s ile kapışıyor 3gömlek üstü
Can you run it googlede arat istediğin oyunu ölçbenim ekran kartı 1050 ti 16 cg ram 3200 mhz rayzen 2600 detroit become human oyunu için yeterlimi
Googleye bu şekilde arat senden ufak bi download ardından setup istiyor yap yeterli ondan sonrasıCan you run programın adı bumu
Offf abartma kardeş ya aynı softwareyi bende kullanıyorum niye karışık gelmedireadon software çok karmaşık, sırf onun için bile nvidia alınabilir
kişiden kişiye değişiyor olabilir kardeşim. zaten bir kere ayarlasan kolay kolay bir daha açmaya gerek kalacağını da sanmıyorum.karışık gelmedi