Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Performans olarak aynılar aslında ancak bazı oyunlar var ki grafik kartı olarak bellek tüketiyorlar bunu bir nebze vram'den karşılayabilirsin ancak ihtiyaca yanıt vermediği durumda belleği yüksek olan grafik kartı daha performanslı olacaktır. Oynayacağın oyun örnek veriyorum eğer lol ise seni çok etkilemez ama grafikleri çok kaliteli bir oyun ise o zaman 8gb yönelmek de fayda var.
Grafikleri yükselttikçe belli bir miktar VRAM yiyecektir bazı oyunlarda 4 GBın tamamımın orta grafiklerde doldugunu görebilirsin ama yinede ben orta oynarım dersen hiç bir şekilde gerek yok
Dostum yazılan bütün yorumları unut. Rx 570 gibi bir kart alıyorsan 8gb alman çok gereksiz. O aradaki fark ile 8gb daha ram eklersin sistemine çünkü 4gb ve üzeri vram gerektiren grafik durumlarında rx 570 zaten yetersiz kalan bir kart. Yani 8gb modelini alsan bile 4gb ve üzerini kullanamayacaksın