RX 570 8gb wattman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medeniyet
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
rx 570 8gb sapphire pulse ben yeni aldim 2000 tl bosuna mi gitti simdi sacma sapan pc siyah ekran da kaliyor.cozumu var mi ?

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bağlantıları düzgün yaptığından emin. PCI Ekran kartı giriş çıkışlarının doğru yapıldığını gözden geçir. Makine ile monitor arasında bir iletim problemi var demektir. Bir diğer ihtimal ise ekran kartı hasar görmüş olabilir.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam öncelikle kartı iade edebiliyorsanız bence iade edin. 2000 tl o kart için çok yüksek bir fiyat daha uygun, iyi modeller var. Soruna gelirsek cihaz görüntü vermiyorsa bağlantıları kontrol etmenizi öneririm güç kablosu, görüntü kablosu ve bağlantı portu bunları kontrol edin tekrar deneyin. Sorun hala devam ediyorsa kartı imkanınız varsa başka bir bilgisayarda test edin, rx 570 için minumum psu limiti bence 500 olmalı iyi bir marka ve seltifikalı bir psu kullanın sorun halen devam ederse dediğim gibi ya iade ya da değişim isteyin, o bütçeye uygun daha üst model kartlar var.

Medeniyet
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Hocam öncelikle kartı iade edebiliyorsanız bence iade edin. 2000 tl o kart için çok yüksek bir fiyat daha uygun, iyi modeller var. Soruna gelirsek cihaz görüntü vermiyorsa bağlantıları kontrol etmenizi öneririm güç kablosu, görüntü kablosu ve bağlantı portu bunları kontrol edin tekrar deneyin. Sorun hala devam ediyorsa kartı imkanınız varsa başka bir bilgisayarda test edin, rx 570 için minumum psu limiti bence 500 olmalı iyi bir marka ve seltifikalı bir psu kullanın sorun halen devam ederse dediğim gibi ya iade ya da değişim isteyin, o bütçeye uygun daha üst model kartlar var.
cozdum hocam yeni bir hdmi to vga aldim.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
aynısı bende var 3 4 gun once guncelleme yaptım zaman zaman 10 sanıye kadar takılmalar yasıyorum yol yakınken ımkan varsa cıkart elınden

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
zamanında aldık artık ben bıttım dıyene kadar onu kulllanmaya devam edıcez

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
make sure you connected your RTX to the right port on your monitor then it wont back screened. Happened to me either.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
voltaj değerleriyle oynaman gerek mhz sini falan düşür

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
580 alırdın o paraya gamig gecesinden

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
biosa gir görüntüyü ekran kartına ver onboard da kalmış olabilir eğer ondan değilse powerin yetersiz kalmıştır

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
rx serisi biraz sıkıntılı gibi çok duyuyorum sorun yaşayan insanları

Zum Zum
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
senin yerinde olsaydım nvida ekran kartı alırdım çünkü hem uzun vade için hem de yazılım olarak nvidia çok daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...