Medeniyet
Uzman Üye
rx 570 8gb sapphire pulse ben yeni aldim 2000 tl bosuna mi gitti simdi sacma sapan pc siyah ekran da kaliyor.cozumu var mi ?
cozdum hocam yeni bir hdmi to vga aldim.Hocam öncelikle kartı iade edebiliyorsanız bence iade edin. 2000 tl o kart için çok yüksek bir fiyat daha uygun, iyi modeller var. Soruna gelirsek cihaz görüntü vermiyorsa bağlantıları kontrol etmenizi öneririm güç kablosu, görüntü kablosu ve bağlantı portu bunları kontrol edin tekrar deneyin. Sorun hala devam ediyorsa kartı imkanınız varsa başka bir bilgisayarda test edin, rx 570 için minumum psu limiti bence 500 olmalı iyi bir marka ve seltifikalı bir psu kullanın sorun halen devam ederse dediğim gibi ya iade ya da değişim isteyin, o bütçeye uygun daha üst model kartlar var.
onu bılen bırılerıne goturmem lazım yoksa bnm elımde kalırvoltaj değerleriyle oynaman gerek mhz sini falan düşür
wattman uyarısını alsaydı bu yöntemi denemesi gerekiyordu ancak yaşadığı problem wattman uyarısı değil daha çok dönüştürücü ile ilgili imişvoltaj değerleriyle oynaman gerek mhz sini falan düşür